Piękny - to prawda, ale nie tak milusi jak Kupfer i Graphit niestety :frown. za to grubszy i bardziej mięsisty.
No cóż, nie można mieć wszystkiego :rolleyes:.
Wersja do druku
boskie są te Wasze kaszmiry!
dodam tylko ze wg. mnie to jest chuszta szczegolnie dla tych co nie lubia duzej ilosci szmaty na sobie. Poza tym jest to elegancka wersja indio, nadaje sie na wyjścia ;)
zakochałam się w tych kaszmirach ( w graficie najmniej), niestety nie mogę ich nigdzie zlokalizować, żeby nabyć :hmm: może ktoś chce się swojego pozbyć, albo dać mi się n im poopiekować trochę, albo wie kto ma? :)
uleczcie chorą duszę!
z tego, co pamiętam, to mgo miała kupfera w fajnej cenie, i jeszcze Suzi, napisz do nich, może nadal mają:) ja swojego już oddałam niestety:(
Chyba dojrzałam do sprzedaży mojego Kupfera, może ktoś podpowiedzieć jaką cenę powinnam sobie za niego zażyczyc, stan idealny, pierwsza właścicielka.
Wszystkie są piękne :)
mój kupfer przeleżał 6 lat w szafie i doczekał się kolejnego chusciocha :) chusta idealna dla noworodka :) miękka, delikatna... ach!
A czy miala/ma ktoras India Kaszmir? Jest na ebayu wlasnie i mimo, ze delikatny kolor jakos tak mnie kusi swoja szlachetnoscia i optyczna orientalnoscia, a jednoczesnie elegancja.
http://i.ebayimg.com/t/Didymos-Trage...Smctd/$_57.JPG
Wiem, ze drogie te chusty sa, wiecej nic nie wiem....