Ja też jestem za dniem powszednim :D
Wersja do druku
Ja też jestem za dniem powszednim :D
Buu, szkoda :( Ja mam raczej mały wybór, bo w dni powszednie jestem w pracy :(
W tygodniu jedyna możliwość to są godziny wieczorne - teraz jak jest ładna pogoda czasem udaje mi się w tygodniu wyrwać na jakis dodatkowy spacer ok. 18:00, czasem 17:30 - to zależy jak młody w danym dniu wstanie z drzemki i o której zje, no i to jest siłą rzeczy raczej pół godziny - 40 min max :(
No i wszystko jasne, teraz już wiem, dlaczego się mijamy. :dunno:
slonetho
a mi sie wydaje ze ja od ciebie gabi zakupilam z forum kawalek szmaty...
hmmmm mozliwe to , gabi bordowa????
ja z gdyni jestem i dzis probowalam zamotac plecaczek ale odwagi zabraklo - chyba bede pomocy i wsparcia potrzebowac... no i kangurek tez mi nie wychodzi.buuuuuuuuuu
No to trzeba się spotkac i popróbowac :D
Ps. Myślę, że możliwe
Kurcze ja też z Gdańska ale jeszcze nikogo z chustą nie widziałam buuu ;-(
I ja Gdańszczanka, na Morenie mieszkam i widziałam kiedyś zimą tatę z dzieckiem zamotanym na kurtce, w okolicy ulicy Myśliwskiej.
Proszę ile chuściar w Gdańsku się tajniaczy :D
Do mnie dziś dotarł nowy MT i od jutra po bardzo długiej przerwie będziemy się z córą szmacić po głównym mieście :jump:
Cytat:
Zamieszczone przez nikagda
w kółkowej? albo MT ? :ninja:
nikagda Ty z Moreny? To może się kiedyś zobaczymy bo ja tam do teścia czasami jezdze ;-)
Betula czy myśmy przez przypadek do jednej szkoły nie chodziły?
chodzi mi o XIX L.O
Cytat:
Zamieszczone przez olina
Niestety nie :(
Ja do Ekonomika do Sopotu chodziłam :mrgreen:
hmmmmm.... ale na bank skądś Cię znam :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez olina
To trzeba to będzie ustalić na jakimś spotkaniu :mrgreen:
raczej w wiązanej, ale to z samochodu było :)Cytat:
Zamieszczone przez betula
No proszę, jak obrodziło...
Chętnie Was poznam :)
A ja byłam wczoraj na Chełmie, wprawdzie tylko na chwilę, zajrzeć do mieszkania (remont trwa) i na szybkie zakupy w Tesco, ale mały był w chuście. Rozglądałam się mocno, ale nie dojrzałam żadnej mamy z dzieciem w chuście. Za to za nami się wszyscy oglądali :lol:
o kurka ja też do tego tesco na chełmie jezdze bo mam blisko i też czasami z chustą ;-). Niech się patrzą. Jeszcze nigdy nikt niesympatycznie do mnie się nie odezwał ani nie spojzał z tego powodu. Wręcz przeciwnie ;-) zawsze miło.
Hehe, nas w tesco nie było, nie lubimy kolejek i paniki ;)
Byliśmy za to w centrum kartuską :) I nie sami :)
To się dołączę.
Gdańsk. Blisko Chełmu i Ujeściska. Czyli Orunia Górna. Ostatnio z wózkiem spaceruję, po Parku Oruńskim.