:lool:
ona jest kurde czasem tak irytująco nierozgarnięta:lool:
Gdyby była stażystką Cristiny, na bank dostałaby rolę Gapcia...
Wersja do druku
nooo a teraz znowu przerwa:/ do 25 kwietnia...
Poproszę o pomoc, tylko nie śmiejcie się ze mnie.. :hide:
Totalnie nie wiem, na jakim sezonie skończyłam oglądanie, parę lat temu baaardzo lubiłam ten serial, jak leciał w tv jeszcze. Chyba to było nawet na wychowawczym z moim Mikołajem :hmm: :confused:
Pamiętam łysiejącego lekarza, neurochirurga bodajże w okularkach, okazało się potem, że miał guza mózgu. Miał śliczną żonę, też lekarkę od nich ze szpitala, w kręconych włosach, mieli dziecko..
Był stażysta, czy młody lekarz mający problem z alkoholem i dragami - potem poszedł na odwyk i wrócił na oddział.
Była ordynatorka chodząca o lasce, ostra i wymagająca, lesbijka.
Tyle tylko kojarzę... :oops:
Kojarzy któraś, który to sezon..?
to było "Emergency" czyli Ostry Dyzur i nie ma nic wspólnego z GA:mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lool:
Ja cię! :lol: to dlatego nie mogłam się odnaleźć klikając na poszczególne odcinki :lool:
Dobra, dziękuje za wyjaśnienie, chyba powinnam się przenieść do odpowiedniego wątku o szczytach roztargnienia... :lool:
:jump:mój ukochany serial oglądam od lat i oczywiście nigdy nie zwracałam uwagi jak kto tam nosi dzieci :D a odkąd sama zaczęłam nosić to przy milionowym oglądaniu powtórki :ninja:no co mi się pierwsze rzuciło w oczy:ninja:no co...:ninja: Callie i pouch :D
Ciekawe w ilu jeszcze filmach w tle były chusty czy inne nosidła i człowiek nie zwracał uwagi :)