Super fajny niepowtarzalny wzór, męski!
Gratki dla autorki;)
Ale ja sobie powiedziałam ,że jaskólki to moja ostatnia chusta jak na tego potomka:)
Wersja do druku
Super fajny niepowtarzalny wzór, męski!
Gratki dla autorki;)
Ale ja sobie powiedziałam ,że jaskólki to moja ostatnia chusta jak na tego potomka:)
jaki super wzór. jakbym planowała jeszcze jakąś chuste ta byłaby pierwsza na mojej liście. no ale ja już nie mam kogo nosić.
kolory - z dużym kontrastem. srebro- grafit ub coś w tej tonacji, ew antracyt i taki jasny stalowy.
proszę o wpisanie mnie na listę
wzór rewelacyjny, bardzo mi sie podoba...tylko ciekawe jaka byłaby cena....
to ja się wpisuje po 3,7 dla brata. Powiedział, że w zębatych to nawet on będzie sie uczył kangurka;)
Ja też bym się chciała dopisać jeśli jeszcze można. Rozmiar 6 lub 7, skład dowolny, szarości :-)
nie wiem, czy temat aktualny, czy będą te koła zębate? czy coś wiadomo bliżej, bo jesli można się dopisać, to i ja chciałabym szaro-grafitowe z lnem rozmiar 6
Przegapiłam wątek :hide: Wzór świetny :love: ja bym szarości przygarnęła ;)
Jak będą z jedwabiem i jak starczy dla mnie to i ja sie dopisuję do listy. Jakoś mi wątek wyleciał z głowy, a wczesniej już miałam się wpisać :hide:
No jak starczy to ja bym chciała :) Kolor szaro-grafitowy, długość 3,7 :)
No właśnie tak myslałam, ze może nie starczyc dla wszystkich, ale na wszelki wypadek zapisze się na takową liste u nati.
A czy już wiadomo, jaki bedzie skład i jaki kolor utkają? Bo ja bym chciała jedwab... :lol:
narazie bedzie grafitowo szara o ile dobrze pamietam
i bedzie z lnem
ja namawiałamna konopki, ale to chyba ewentualnie jakos pozniej
o jedwabiu nic nie wiem...ale w sumie fajne by mogły być
biały jedwab- grafitowa bawełna:ninja:
:D
Dzięki mamasłoń :kiss:
Biało-grafitowy jedwab! O to by było coś dla mnie :lol: Już to widzę :love: Eh, pomarzyć można :)
Ale szaro-grafitowe z lnem też fajne. Nawet bardzo! Może ostanie się coś krótkiego i dla mnie też starczy. To piszę do nati :)
Wasze kółeczka już przyjechały.:thumbs up:
Nie mogę tu napisać wszystkiego, bo to nie dział reklama, a dostęp będę miała w przeciągu kilku dni. Ponieważ w sobotę wyjeżdżam na dwa tygodnie, to kilka ogólnych informacji muszę wpisać dzisiaj. Sczegóły co do cen, płatności, zdjęcia itd. przekażą Wam póki co dziewczyny z Natibaby (biuro@natibaby.pl), do których trzeba się zgłosić do 29.06.2012 r.
Sprawdźcie, czy lista zgadza się mniej więcej z kolejnością Waszych wypowiedzi. Kolor szaro-grafitowy jest trochę ograniczony, dlatego kolejność musi być ustalona. Są jeszcze dwa inne kolory: szaro-czerwony i szaro-biały. Wszystkie są z lnem 30%.
Zuz
Zuzolcia
Kamila
Denay
aginia
Ulula
amst
madzi
mamaslon
annya
marlei
libra
reverie
sharkah
marjen
żyrafka
mila_la
makarcia
mamaani
baryłka
olka
kreska
Pondo
panthera
olshia
lominia
ananke
angr
greeneddie
emii
jeśli jeszcze można, to bym się dopisała na szaro-grafitowe, ewentualnie szaro-białe :oops:
Piszcie na biuro@natibaby.pl. W pierwszej kolejności są dla Was, więc powinno starczyć. :) Trzeba w mailach podać swój nick.
Natalio wielkie dzieki!
A jestes w stanie udestepnic jakies robocze zdjecia? Latwiej by mi bylo podjac decyzje o wyborze koloru :beat: