A jak myślicie kiedy będzie wiadomo co się udało naszym vendorkom upolować, pewnie w weekend juz nic z tego:-(
Wersja do druku
A jak myślicie kiedy będzie wiadomo co się udało naszym vendorkom upolować, pewnie w weekend juz nic z tego:-(
no właśnie też się zastanawiam, kiedy będzie coś wiadomo...
pewnie w poniedziałek. ale wierzę w nasze dziewczyny :-)
a w ogóle denerwują mnie te nowe szmaty.
nic zaoszczędzić nie mogę :(
diabli nadali te pawie :twisted:
hahhaa, dobrze znow byc na forum - szaleństwo!!!
jak sobie człowiek poczyta dwie strony tych wpisów - kupm, juz nie, kup i sprzedaj, nie mam na paypalu 600, zamówiłam, są na stronie;):rolleye::rolleye::rolleye::rolleye: to sie sama gęba smieje.
Ty, Sylvetta, masz przynajmniej perspektywy:-), ja to ścigam te pawie teraz po całym świecie i z myślą o czym? o przerobieniu ich na kolejny element wystroju chałupy :ninja:
No w sumie z tego ladne pokrowce na poduszki by byly :applause:
cisza? nikt nic nie wie?
pewnie zawaleni robotą
ciekawe ile sztuk udało się dostać naszym dziewczynom
czekam jak na szpilkach bo nie wiem czy będę mogła sobie pozwolić na te ptaszyska, ale chciałabym już wiedzieć czy dla mnie starczyło i czy kasę kołować nadal...
chyba już tylko nerka mi została do sprzedania :(
M. wyłysieje całkowicie jak zobaczy konto po pawiach - jeśli wystarczy dla mnie; jak nie będę miała, to M. będzie spokojniejszy, ale ja będę niepocieszona :/ ciężki orzech do zgryzienia.
Na FB napisali, że będzie prawdopodobnie będzie jeszcze mała dokładka tych jubileuszowych pawi.
He he he napisali, ze sa zaskoczeni wielkoscia zainteresowania pawiami - niech nie swiruja :ninja::mrgreen:
będzie dodruk bankowo; zagraniczne sklepy już zbierają zamówienia.
Czy chusty z konopiami sa grube? Bo moze szukalabym trojki, na trojke nikt sie nie pisze, bylabym pierwsza w kolejce hehehehe
Ale na serio z 3,20 bez problemu zawiazalabym plecak z wezlem pod pupa. Czy te chusty sie rozciagaja? Moj jim 4 z lnem, ma 3,84 to jeszcze plecak tybetanem wykanczam.
zależy od chusty, antracyt konopny nie jest gruby, a pawie z gramatury wychodzą nieco cieńsze nawet
Postanowiłam tropem petrolowym uderzyć o pawie u źródła, i rzeczywiście wygląda ,że będzie dodruk, bo poprosili o dane do faktury i możliwe ,że nie jestem tysięczna na liście:D