ale stosisko :omg: Pięęęęęękny
poczułam, że panuję nad moją chorobą :lool:
Wersja do druku
ale stosisko :omg: Pięęęęęękny
poczułam, że panuję nad moją chorobą :lool:
Ja tam bym nie była szczęśliwa z takim stosiskiem:roll: wieczny problem co wybrać, niektóre chusty musiałbyby czekac tygodniami żeby je użyć:hide:
Gdyby ktoś był chętny na 4,6 to mogę odstąpić bo mam 2 szt ( z okazji, i normalną). Waga koło 1kg:)
Uuu! Kawał szmaty! :thumbs up:
Przyniesiesz kiedyś pomacać? :ninja:
chusta owszem ładna. na szczęście mało noszę zieleni :)
A masz już czy chcesz odstąpić zamówienie?
Bo chciałabym jakieś real fotki czy ten kolor taki blady czy jednak bardziej intensywny:confused:
Zamówienie:)
no no, pewnie bedzie dobrze nosic - bo cos ten wzor ma w sobie. Moja Mea sie niemal sama wiaze...
zielona cudna, nabyłabym chętnie :) [edit]:zapoluję jak zaciążę :)
fiolet mi się nie podoba
Jest mój Izer :-) Kolor bardzo intensywny, żywy, mega wiosenny - dla mnie super. Jasna nitka ma niemal ten sam odcień co najjaśniejszy pasek w Amazonii, może nawet ten sam. Chusta nie wydaje mi się specjalnie gruba ani wybitnie zbita, węzeł niewielki, całość robi lekkie wrażenie. Sztywna, ale wydaje mi się (choć może to tylko pobożne życzenie), że po praniu powinno być znacznie lepiej. A, no i jeszcze wymiary - nieprana 4 ma 406*82 cm.
livada real foto please :)
Oj to czekam na foty, moja już w śledzeniu więc jutro będzie. Dziękuję mężu :love: Ciekawe czy moja 4 też będzie tak chojnie cięta :)
Nie mam czym zrobić zdjęć, mój aparat jest jakieś 80 km ode mnie, próbowałam tabletem, ale kolor wychodzi tak paskudny i przekłamany, że się poddałam :cryy:
livada komórką komórką, albo do sąsiadki po aparat :mrgreen:
Ja tez czekam na swoja:rolleye: