Mam też odrobinę nadziei :-)
Wersja do druku
Ja bym ten kolor nazwała bardziej niebieskim niż błękitem. Błękity są raczej jaśniutkie. Turkus ani granat to też nie jest. Taki raczej klasyczny niebieski. :)
Czerwień to taka brudna czerwień, nie róż. Nie było jeszcze u nas takiego koloru. Sama jestem ciekawa, jak wyjdzie. :)
Natalio - jeżeli masz próbki tych kolorów to może mogłabys wrzucić nam jakieś zdjęcie :)?
Ktos ma zdjecie oliwkowych paprotek? Bo ja nie wiem jak wygladaly :/
Edit: Chodzi o te z welna? Jak tak, to chyba sie zalamie, one takie sztucznie zimno-zielone byly :( :(
Realny PROBNIK KOLOROW, bylby tu naprawde bardzo pomocny. Tego zielonego na jaskolkach w zyciu bym nie podpiela pod welniane paprotki :neutral: (dobrze, ze Natalia napomknela - teraz musze 5 razy dluzej sie zastanowic :-|)
o, to teraz mam nad czym się zastanawiać :) I czerwień jest, chociaż nie wiem czy brudna czerwień to jest to czego pragnę :D no i na zdjęciu bardzo przypomina winne jaskółki
I co tu wybrać :hmm: Ta czerwień to nie będzie czerwone wino :-?
Ech sama nie wiem co mi się podoba :bduh:
Próbki by pomogły bardzo.
No faktycznie - teraz można osiwieć od dylematu, co wybrać...:hide: Ja na pewno wybiorę jakiś len - korci mnie ten oliwkowy... A niebieski?- może to ten z wątku Pani Niteczki :mrgreen: Jeśli będzie bardziej chabrowy, to mi się chyba podoba najbardziej - niebieski z czarnym.
Mnie interesuje oliwka z żółtym, ale niech to będzie oliwka, a nie paprotka :D No i niebieski z czarnym i pewnie jeszcze parę...eh:hide:
A DO KIEDY jest ta przedsprzedaz? Nie wiem czy przeoczylam termin.... dobrze wiedziec ile ma sie czasu do namyslu
A tak na marginesie, to ja chcialabym bardzo podziekowac za te przedsprzedaz Natalii. Sa jaskolki, sa. Widac rowniez, ze oferta kolorow jest odzwierciedleniem przestudiowanego watku naszych zyczen. Sa i szarosci, i oliwka i czerwien, ktora tak sie wszystkim marzyla. No ja chcialam bardzo (wraz z kilkoma innymi osobami) raz jeszcze siwe z czerwienia i TAAA DAA sa. Takze oprocz marudzenia, ze oliwka z paprotek to blagam nie oliwka z jaskolek, glosno i wyraznie - DZIEKUJE :heart:!
a mnie sie oliwka na paprotach podobała :)
wcale nie była zimna imo
zimne były brzegi ;)
PS. no dobra. jak sie robi multicytat? :mrgreen: