:thumbs up:
Wersja do druku
Apropos kotów.
Aksamitka mi napisała ,że "strona bawełniana i strona lniana" jak to jest w tym wypadku srebrzaków. Która strona to będzie ta lniana a która bawełniana, nie wiedziałam ,że to można tak nazwać
no juz Pando, juz...spoko, błagam znaczy...
do tematu prosze wrócić
edit:
uf
spoko...do konkretów
własnie
W niebieskich Kotach strona lniana jest jasna i pewnie tak samo jest w szarych. To ciekawsze rozwiązanie niż mieszana nitka jak w Kalahari,bo jedna strona jest juz miękka od razu ;)
Chociaż nie wiem jak jest w Kalahari do końca-może tam jest melanż,bo to splot skośnokrzyżowy i w dotyku wszędzie taki sam.
Ale tu w zakardzie jest różnica.
bawełna nati często ma połysk, może to naprowadzi? (nie przyglądałam im się wystarczająco, żeby samej stwierdzić)
o ciekawe, czyli w rybkach didka z lnem też mam stronę lnianą i bawełnianą? kurde macam i nie widzę róznicy
edit; nie" nie widzę" tylko nie wyczuwam mymi ślicznymi rączkami różnicy w fakturze, miękkości ani w niczym
obstawiam ze ciemniejszy szary-bawełna
jasniejsza strona-len
normalnie, informacja ta mnie tak zszokowała,że nie zasnę:)
fajne te koty , fajne ale 50% lnu to deska jednak
ja widzę różnicę nawet w motylkach moich z 25% lnem, szara to bawełna a różowa lniana... :)
ja jednak nie o kotach.
Pondo, ja nie wnikam między wiersze - napisałaś że szukasz kogoś, kto odsprzeda tak? dla mnie to oznacza chęć kupna a do tego mamy stosowny dział.
Zupełnie inaczej wyglądałaby prośba: "ach, jakie cudne koty! gdyby ktoś się rozmyślił ze złożonego zamówienia napiszcie pw, proszę!".
Czujesz różnicę? Bo ja tak.
Czuję również niepotrzebne nakręcanie dyskusji w dziwnych kierunkach i ocenianie pracy modów. Od tego drugiego jest na tym forum Admin a za pierwsze w nadmiarze przysługują ostrzeżenia.
Jakby się komuś opatrzyła 6/7 to u mnie leży indio natur z lnem - mogłabym się wymienić :)
:oops: oczywiście - to tylko informacyjnie, bo tu prędzej wyczyta to posiadacz kociąt :)
a jeszcze spytam - ceny zagraniczne też poszły w górę? Zauważył ktoś? czy tylko nasze na razie się pną :ninja:?