Do jakiegoś poziomu trzeba było ceny zrównać po aferze cenowej, wyszło, że będzie drożej dla nas.
Wersja do druku
Do jakiegoś poziomu trzeba było ceny zrównać po aferze cenowej, wyszło, że będzie drożej dla nas.
Ja za mee 4,6 chyba 381 z przesyłem miałam do zapłaty..nie pamiętam dokładnie bo anulowałam zam. ale chyba coś koło tego.
Za jakiś miesiąc, jak wypróbuję i polatam chwilkę, to swoje puszczę, będzie szansa na upolowanie :)
a mi się strasznie podobają :)
nie wiem czemu, ta zielen jest .. pięknaaa :love:
a ile stresu przy takich polowaniach..
ilosc adrenaliny na weekend wyczerpany :P
No wiedziałam, że jak odejdę od komputera, to będzie jakaś nowość. Na szczęście, nie mój typ, więc nie mam za czym płakać..8))
A cenowo - podobnie, jak ostatnie wełenki.
Im dłużej się przyglądam zdjęciom, tym bardziej przypominają mi choinki świąteczne... oj, coś nie tak ze mną...:bduh: (coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...)
blee, zielone;)
ale gdyby w szarym/srebrnym zrobili...to juz bym wlosy z glowy rwala, ze akurat musialam wyjsc;)
Nie zdążyłam...cudne. Jak ktoś ponosi to się będę uśmiechać :)
Natalio która to zieleń? Ta z flamingów? Z morza? Z elfów?
Tam są dwa zielone - ta "główna" pod paprotkami i brzegi jakby bardziej morskie.
na pewno nie taka jak we flamingach, ważkach czy morzu, ta taka bardziej "żywa" jest ta zielen :)
te brzegi tylko takie troche jak w ważkach własnie..
Zielenie z amazonii :)
Anita nie pogrążaj mnie :? śliczna była....była...
nie wiem po co wzięłam 6kę z okazji cenowych :duh:
też ewentualnie mogę oddać (jeśli do jutra nikt z rosjanek nie będzie chciał):mrgreen:
Amst, a Ty nie kupila :ninja: zielonego????