Nitka-awatarek jak malowanie :thumbs up:
Wersja do druku
Nitka-awatarek jak malowanie :thumbs up:
aktualnie:
1 wiązanka (ale przewinęło się już kilka)
1 kółkowa
1 MT
1 Selendang
1 Manduca
i jeszcze na pewno nie powiedziałam ostatniego słowa ;)
Poprawiam sie:
2 wiazanki i Jimi w drodze
4 mietki(w tym 2 samorobki)
2 pody(jeden zrobilam sama)
Mysle ze sytuacja zaczyna sie stabilizowac 8))
:omg: skąd bierzecie siano na tyle chust :szok:
ja mam 1 wiązaną i jeden ergo zakupiony po sprzedaniu wózka. Marzy mi się indio (jeśli dostanę fundusze od babci to będę miała) i teraz mi odbiło, ze jeszcze pawie bym chciała ale te to już nie wiem skąd mam kasę wytrzasnąć :roll:
ja na reszcie mam czas na forum, więc pisz co posiadam
1 wiązana,
2 MT
1 kółkowa
1 Beco
Nie wiem jak wytrzymałam tak długo z jedną chustą, właśnie myślę jak to zmienić... :)
na moją stash nirvanę składa się:
5 wiązanek (TYLKO! wreszcie w stosie jest wyłącznie to, co kocham i w czym noszę, więcej nie potrzebuję, choć nie wiem, czy nie przybędzie jeszcze jedna chusta po testach)
3 kółkowe
3 pouche
1 MT (in spe 2)
1 pod
sama nie wiem kiedy mi sie taki stosik zrobil:
1 elastik
2 chusty plus 3 w drodze (moja wymarzona - indio len hihihiiiii)
3 pouche
1 MT sie wlasnie robi dla mnie :)
5 tkanych (6 właściwie, ale jedna chyba na stałe do GB wybyła)
1 elastyk
2 mt
1 pod
4 pouche
3 kółkowe (+ jedna w trakcie poprawek)
1 calyx
bardzo prosze wszystkie uzaleznione od chustozakupow o powtarzanie slow agapee'i kilka razy dziennie. :wink:Cytat:
Zamieszczone przez agapee
kiedy osiągnełam tę chustoliczbę, sprzedałam od razu cztery chusty :hide:Cytat:
Zamieszczone przez nitka
Obawiam się, że ja ostatnio wręcz przeciwnie :wink:Cytat:
mnie pewnie tez to czeka :) Jak juz zaspokoje ciekawosc i w koncu ustale w czym najbardziej lubie nosic, to wtedy pewnie zrobie wyprzedaz. A moze i nie? Mam nadzieje, ze jeszcze przynajmniej jeden chuscioch przede mna, wiec mam dla kogo trzymac :)Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Ja tam nigdy nie chcialam miec kolekcji jako takiej i w chustach tez kocham najbardziej tulenie malenstwa :) Po pewnym czasie jednak zauwaza sie, ze rozne chusty maja rozne wlasciwosci nosne, poza tym przyciagaja kolory, recenzje, no i kazdy ma swoje preferencje. U mnie ilosc rozrosla sie bardzo kiedy wlasnie zaczelam probowac/ szukac ulubionych chust. A ze nie mialam noza na gardle, to starych za bardzo nie sprzedawalam. Pewnie zrobie to dopiero za jakis czas jak bede juz pewna co jest noszone, co ma zostac a co nie. Nie kupuje chust zeby je zbierac, ale kupuje te, ktore przyjemnie sie wiaza, dobrze nosza, ktore mi sie podobaja - niektore troche jak ciuchy ;) Sa ludzie ktorzy sa minimalistami, ale ja chyba do nich nie naleze... :lool: Lubie miec wybor, oczywiscie jesli moge :)Cytat:
ja ostatnio do 7 wiązanek zeszłam i mam ambitny plan w dół iść jeszcze :twisted:
poza tym 1 cudny MT od Lindy, APLX, Calyx i pouch.
[quote="pasja"]na moją stash nirvanę składa się:
5 wiązanek (TYLKO! wreszcie w stosie jest wyłącznie to, co kocham i w czym noszę, więcej nie potrzebuję, choć nie wiem, czy nie przybędzie jeszcze jedna chusta po testach)
pasja,a czy mozesz rozwinac temat? jakie masz chusty?
Pasja same najpiękniejsze okazy zgromadziła, zazdraszczam :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez nata76
ja nanoszę poprawki:
5 wiązanek
1 Mt
1pouch
1 kółkowa
no i nic do sprzedania :mrgreen:
i co najlepsze,udało mi się stworzyć stos idealny całoroczny zarówno dla noworodka jak i klocka :D
do kupienia elastyk,ale mając jedwab na letnie dziecko,to nie wiem sama czy jest sens.
w sferze pożądania li tylko po to żeby posiadać,jest len natur.
:)Cytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
bez przesady, miła anko
:)
Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
Magda jakie te wiązanki?? ;)
No i ja się przyznam.....
4 wiązanki (z czego 2 niesprzedawalne :lool:)
3 pouche
2 nosidła (APLX i Calyx)