W zielonej mamie, ktora linkowala zulam, przymierzysz rozne nosidla. Tak, ze cos na pewno dla siebie wybierzesz.
i pomysl tez nad hybryda - pas biodrowy zapinany na klamre jak w ergo, a pasy naramienne wiazane jak w MT.
Wersja do druku
W zielonej mamie, ktora linkowala zulam, przymierzysz rozne nosidla. Tak, ze cos na pewno dla siebie wybierzesz.
i pomysl tez nad hybryda - pas biodrowy zapinany na klamre jak w ergo, a pasy naramienne wiazane jak w MT.
Super! Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi! Chyba będę musiała przymierzyć obie rzeczy, skoro jest taka możliwość, żeby mieć pewność że będzie mi (nam) wygodnie :P
Dziewczyny, pomocy! Po czym poznać oryginalne ergobaby? Szukam na olx i wiszą tam niektóre bardzo tanio, ale obawiam się żeby nie nadziać się na jakiś szit: (
Ja bym poprosiła o duuuużo zdjęć. tu na stronie masz porównanie oryginalnego i podróbki
https://thehumbledoula.wordpress.com...-baby-carrier/
Dzięki!! super to porównanie!
tylko że logo się im zmieniło teraz...
dziś przyleciało do mnie nowiutkie,pachnące Ergobaby organic river rock 100% oryginał więc służę pomocą:) ps. ja swoje kupiłam bardzo tanio - zapłaciłam 150zł,ale miałam wyjątkowego farta,bo byłam 1 osobą przeglądającą ogłoszenie- Pani która sprzedawała nosidło nie bardzo wiedziała co ma,nosidło otrzymała w prezencie,oczywiście przed kupnem prosiłam o wiele zdjęć i tak oto mam nowy oryginał za 150zł, tak że warto szukać. Wg. mnie podstawowa różnica między oryginałem a podróbką to metka informacyjna,różnią się na pierwszy rzut oka.
Lauren, która metka? Ta z kodem?
Ja mam identyczne nosidło jak to w porównaniu, a mimo to bez drugiego do porównania nie potrafię powiedzieć, czy to oryginał czy podróbka.
mam na myśli metkę informacyjną na pasie biodrowym- tą dużą białą. Jest inaczej opisana. Myślę też,że istotna różnica jest jeśli chodzi o nici,którymi obszywane jest Ergo,u mnie nici mają identyczny kolor jak materiał i mają dość gęsty ścieg,mało oszczędny,że tak to ujmę i bardzo staranny,równy.