a takie cudeńka to zawsze są AŻ TAK limitowane? może jeszcze kiedyś rzucą??? ach...dmuchawce...
Wersja do druku
a takie cudeńka to zawsze są AŻ TAK limitowane? może jeszcze kiedyś rzucą??? ach...dmuchawce...
Ja mam taką sama sytuację,a kupowałam ja i mój mąż też.Kupiliśmy dwie chusty i żadnej nie będzie.
Dzwoniłam do Nati i dowiedziałam się,że chusty będą mieli ci,którzy od razu zapłacili. Nie bardzo rozumiem-to znaczy,że ktoś zapłacił za chustę,którą zamówiłam ja? Czy,że znowu były dublowane zamówienia??
Edit:
Dzwoniłam po raz drugi:
Nowy sklep jeszcze nie działa-ma być niedługo.
Natalia odezwie się w tej sprawie na forum.
Sprawa Flamingów nie jest zamknięta.
właśnie wchodze na swoją pocztę i niewiem co zastanę...aż się boję,że odwołali
narazie nic nie napisali
Dziewczyny, niestety nasz sklep nadal sprzedaje więcej niż jest na stanie. Dzisiejsze chusty sprzedały się w minutę, więc nie było szans, żeby dziewczyny mogły zdjąć ze strony chusty, których już nie było i dlatego system wysyłał potwierdzenia.
Wszystkie te chusty (jednak nie tylko flamingi) będą dotkane i będzie można się na nie zapisać wcześniej, więc powinno starczyć dla wszystkich. Flamingi będą w przeciągu ok. miesiąca, może wcześniej. Dmuchawce i Elfy trochę później. Póki co radziłabym jednak wstrzymać z płatnościami do poniedziałku. Dziewczyny uporządkują wszystko w poniedziałek i wyślą ostateczne potwierdzenia.
Przepraszam za kłopoty.
OT
Natalio dostałaś moje pw? bo nie odpisujesz a to do Ciebie niepodobne
Natalio trzymamy cie za słowo . Na takie nocne flamingi wiele osób by sie zapisało.
Ja podtrzymuję zamiar kupna w takim razie.Czekam na dotkanie jeśli nie będzie zamówionych chust teraz.
Ech, no to jestem bardzo ciekawa, czy faktycznie udało mi się teraz zamówić... Na razie nie przyszła żadna przykra wiadomość mailowa, może się uda, zwłaszcza że zapłaciłam zaraz po zamówieniu;-)
Dziękuję za wyjaśnienia Natalio - i telefoniczne, i tu na forum. Będę spokojnie czekać na następne dmuchawce, czy elfy :-P
No dobrze a napiszcie mi z kad wy wiecie kiedy dokładnie maja byc? ja raz trafiłam i wpadłam w szok ,że chyba mam przewidzenia. A konta na facebooku nie mam i nie chce mieć.
Wiemy właśnie stąd :-) Patrz - pierwszy post :hey:
kurka/kogucik ;), ale mi sie przegapilo, akurat dzis!!!ech...i
...po minutce ;)
to ja czekam w takim układzie na 2ga partie, dziekuje
Kto mi zazdrości?:)
Moje już lecą kurierem:D:D:D
po tylu niepowodzeniach z Nati wreszcie jakiś sukces:)
skąd wiesz,że lecą kurierem
Celebrianna - czy chociaz flamingi Ci przyślą?
Bo dostałam numer przesyłki:D
Chyba że mi Nati bukiet kwiatów wysyła:)
A tak na poważnie to mi się należało:) bo klikałam F5 na skurczu, Green potwierdzi, ze sie zastanawiałam ,czy klikać w net czy dzwonić po M..ale te skurcze to tylko z podniety zakupowej były:)
dziewczyny, ja bardzo proszę o fotki tego co mnie mineło :( alem zła:?
No i znowu przegapiłam ;(
Mam nadzieję, że jak dotkają, to wrzucą do sklepu. Marzę o flamingach...
Filippa, ja mam 3 kolory flamingów i po swoich wakacjach - za 1,5 tygodnia będę któreś na pewno sprzedawać jak coś:D
Czy na te " dotkane " chusty będzie można się gdzieś zapisać??? Natalio napisz proszę, czy to tylko dla tych, co zdążyły kliknąć, czy będą gdzieś zapisy.
edit:
Juz znalazłam :)