Hanti ... :lol:
no wiesz co... mam kłamać, że nie umiesz wiązać ? ;) echh... kobieto, trzeba się nauczyć przyjmować komplementy :)
a raczej stwierdzenia faktów. ha
Wersja do druku
Hanti ... :lol:
no wiesz co... mam kłamać, że nie umiesz wiązać ? ;) echh... kobieto, trzeba się nauczyć przyjmować komplementy :)
a raczej stwierdzenia faktów. ha
ja widzę po sobie że zaczynam myśleć skad wziąć kaskę na następne chusty... jestem zarażona.... teraz chciałabym didymosa albostorchena
:applause: :applause: :applause: to każdego trafia :)Cytat:
Zamieszczone przez serafinka
Ja mam suses kinder (używana kosztowała mnie 95 euro), są jeszcze didymosa ale mają złe opinie na zagranicznych forach.Cytat:
Zamieszczone przez serafinka
no trafiło mnie!!!! nie moge o niczym innym mowić i myśleć!!!!!!!! i ciagle myślę w której byśmy fajnie wyglądali????
na następnym spotkaniu poprzymierzaj :) zrobi się zdjęcia i zobaczysz :) ale róże są najfajniejsze :)
choć ostatnio zafascynowała mnie inka storcha...
Oj, dziewczyny...zajrzelismy wczoraj na ebaya niemieckiego....
mozna wsiaknac :) i zeby tylko mial kto kupic....
Donkaczka kupuje :) Teraz się co prawda rozpakowuje, albo już się rozpakowała, bo o ile dobrze pamiętam to na sierpień miała termin :) ale jak już będzie na chodzie, to trzeba się do niej uśmiechnąć (w wątku komis chustowy w kupię/sprzedam).
Fantastyczna kobieta - dzięki niej mam swoje didki :)
Donkaczka już się rozpakowała :D ma drugą śliczną dziewczynkę
Hanti prosze przekaz Gratulacje dla
Donkaczki :) o smyrniecia dla coreczki :)
rozpakowala...pierwszy raz sie spotykam z takim
terminem :) Nie ukrywam z wielka ochota
skorzystalabym z takiej mozliwosci :)
Hanti od mnie też pogratuluj donkaczce rozpakowania :wink: ...
Kurczę... czytam ten wątek i ciągle się zastanawiam co kupić sobie jako pierwszą firmówkę :roll:
Bonsai ja tez sie zastanawiam....
Ekomama pisala ze cos z francji ma, i cos tam jeszcze do macania bedzie..ale ja mam glowe kwadratowa....
kolory, nazwy.... nie wiem... :)
ekomama ma pewnie storchenwiege o tu jest:
http://www.storchenwiege.de/
no i widziałam u niej nati do pomacania
Nie wiem dziewczyny jak u Was z finansami, ale ja bym polecała właśnie Storcha lub Didymosa, a jak za mniejszą kasę to tylko Nati (kolor kalahari ma Hanti - jest cudny, ale fajny jest też nowy turkusowy tylko ten bez zielonych paseczków).
Ten który się nazywa "błękit z turkusem"? Bo ja właśnie się przymierzam do zakupu. Z zielonymi paseczkami nie widziałam.
a już mozna kupować u ekomamy- już mam upatrzony kolor storcha
ekomama już zbiera zamówienia, także atakują ją na priv :)
a który kolor ????
ta pierwsza "błękit w paski" ma właśnie takie zielone paseczki... no mnie się nie podobała... ale ta druga - błękit z turkusem jest cudna, granatowa w paseczki też fajowa :)Cytat:
Zamieszczone przez Mama_Tosi
Serafinka a jakie ceny ??? wszystkie wzory ???
oj w tym Toruniu to zaszaleje :)
Mam taką, i one są żółte moim zdaniem:) Chociaż faktycznie, na tle tego niebieskiego mogą wydawac się zielone :)Cytat:
Zamieszczone przez Vega
To mój ulubiony kolor, chociaz błękit z turkusem jest też prześliczny:)