No tak, jak już udało mi sie wkeić to wyszło wielkie jak nie wiem co.. :oops: :oops: :(
i jak zmniejszyć? nie umiem... :oops:
Wersja do druku
No tak, jak już udało mi sie wkeić to wyszło wielkie jak nie wiem co.. :oops: :oops: :(
i jak zmniejszyć? nie umiem... :oops:
zmniejszylam:D a na przyszlosc mozna wybrac rozmiar przy wrzucaniu zdjec;)
http://img83.imageshack.us/img83/527...1261fw9zo3.jpg
edit: mozesz wywalic to wielkie z posta;)
Dzięki Odynka, wywaliłam od siebie tą wielką fotkę :)
pabla - bardzo dziekuje za fotke :) do twarzy wam w tym pouchu. powiem szczerze, ze na kazdej z was ten sam pouch wyglada zupelnie inaczej, to tak jak z ciuchami zapewne :)
slicznie wygladacie ;)
Gościłam u siebie ślicznego testowego poucha Camryn... Zachwycił mnie :) Miałam już kiedyś do czynienia z pouchem z chusta.pl, ale Lucky Baby to jednak inna klasa - gruby, dwustronny, zdziwiło mnie, że nie jest elastyczny... Myślałam, że wszystkie pouche są trochę elastyczne, a tu niespodzianka. Nosiło się super, ale krótko, jednak rozmiar S był na nas zdecydowanie za duży. Dlatego nie było mowy o jakimś dłuższym testowaniu, dzieciak zapadał się i dyndał mi gdzieś koło biodra. Obawiam się, że nawet XS nie byłby dobry... Szkoda, że nie ma XXS'a.
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania :)
Testowego poucha gościłam u siebie,a od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Sky.
Przedtem uzywałam flanelowej chusty z chusty pl.
Niesamowita różnica.Przede wszystkim w wyglądzie.Sky jest piękny :love: Świetne połączenie kolorów,cudowna miękkość pluszu...
Idealny komfort noszenia.
Jak dla mnie-pouch idealny :D
dziewczyny bardzo dziekuje za recenzje.
prosze o fotki!!! przydaloby mi sie cos na stronie :)
Witam
Jestem nowa i potrzebuje kochane waszej pomocy poniewaz poszukuje chusty dla mnie i mojego 8 tygodniowego Jaśka. Chciałam kupic Bebelulu Lulu ale czytałam opinie o tej chuscie i nie sa za bardzo pozytywne. Widze ze chusty Lucky Baby maja same pozytywne oceny i bardzo prosiłabym Was o pomoc w doborze takiej chusty oraz miejsca gdzie ja mozna kupic.
Chciałabym aby ta chusta nie była zbytnio skomplikowana bo obawiam się ze nie dam rady z tymi wiazaniami :(
Bardzo prosze o pomoc :oops:
Jestem szczęśliwą posiadaczkę LB briar. I nie mogę wyjść z podziwu dla tej chusty.
Alicja waży już 10 kg, a mogę sobie ją nosić naprawdę długo (dzisiaj ją 1,5h usypiałam - zęby). Połczyk ładnie się układa, jest wygodny.... no i wygląda bossko po prostu.
Młoda też ją polubiła. Ostatnio ją przynosi mówiąc znacząco "ee".
Generalnie na noszenie w domu to nasza ulubiona chusta 8))
PS1: Alicję DA SIĘ połyżyć w pouchu poziomo i nawet bardzo jej to nie przeszkadza ;)
PS2: Ada napisałam pw.
Czy masz jakieś foty? Ja jestem zakochana w modelu briar choć sama mam skye ;)Cytat:
Zamieszczone przez Agnen
No właśnie chyba żadnych nie mam, ale nosiłam w skye na progressteronie i briar bardziej mi się podoba :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
Mnie też :)Cytat:
Zamieszczone przez Agnen
Testowałam Camryna i jest on soczyście kolorowy (nawet nie przyszło mi spróbowa brązowej strony bo się zachwyciłam barwami kółeki :hide: ), miękki, wypełnienie pod kolanka dziecia bardzo mięciutkie :)
Cytat:
Zamieszczone przez mayetschka
:) a na stronie piszę , że camryn nie ma wypełnień :shock: :thumbs up: :hello: :hello: :hello: :hello:
Mam już swojego wykochanego pouczyka. Tak się zachwyciłam testowym, że dzieki promocji i dobremu sercu Tulipownej mam go na własność!
Jest świetny:)
...... :D i ja tez swojego mam, dziekuję TULIPANKU :kiss: , relacja wkrótce.....sliczny jest :thumbs up:
April, którego masz?
ja camrynka mam :love:
ja też :love:Cytat:
Zamieszczone przez mamaija
A ja mam briara :jump: :jump: :jump:
na 100% nie ma wypelnien ;)Cytat:
Zamieszczone przez mamaija
a ja czekam na moją Finolę
Może dziś dotrze (tak po cichutku bym sobie tego życzyła...)
tak o niej myślę i nie mogę się doczekać, że już dziś mi się śniła....