Są jeszcze czarne 4 i 5 na stronie wyprzedażowej.
Wersja do druku
Są jeszcze czarne 4 i 5 na stronie wyprzedażowej.
Wlasnie o te pytam.Cytat:
Zamieszczone przez joawoj
pawie byly juz kiedys bardzo dawno temu w ofercie
z okazji 35-lecia istnienia firmy, Didymos wyprodukowal pawie jeszcze raz jako chuste jubileuszowa
tak to te limitowane, ale zostalo ich juz niewieleCytat:
Zamieszczone przez anse
Hmmm jednak kupiłam....
hę? że różowe?Cytat:
Zamieszczone przez irlaaa
takie?
http://images48.fotosik.pl/39/9fe896500eb72849med.jpg
Nie.... czarne farbnięte na fuksję od petisu :hide:
Pinasko Twoje sa fioletowe, czy podejrzewasz mnie o daltonizm ? :lol:
aaaaaCytat:
Zamieszczone przez irlaaa
nieee, daltonizmu nie podejrzewam :)
Tylko te fioletowe na niektórych zdjęciach didka wyglądają na różowe. Dopóki fioletowych nie zobaczyłam na żywo, byłam przekonana, że ten fiolet różem pachnie :D. Myślałam, że piszesz właśnie o nich :)
No ale Twoje pawie to róż jest niewątpliwy :).
ja mam tylko pawie, to moja pierwsza chusta i jak na razie jedyna, kupilam ja chociaz nie podobala mi sie wcale, skusilam sie przez to, ze takie paskudne niby sa, a super nosza
po wyjeciu z pudelka nie bylam zawiedziona, wygladaly calkiem beznadziejnie, tak jak sie tego spodziewalam, brakowalo moze tylko koronkowej oblamowki dookola, taki cepeliany obrusik, no i czarne pawie wcale czarne sie nie okazaly tylko SZARE
a po zalozeniu... nie chce sie wypowiadac co do nosnosci, bo tylko elastyka wczesniej mialam, wiec wrazenia przy 7,5 kg przednie
a co do wygladu... coz, ja tych pawi nawet juz nie mam zamiaru farbowac, zyskuja niezmiernie po zalozeniu, nie wiem jak to wytlumaczyc, ale w naturze, po zalozeniu wygladaja o wiele lepiej niz na zdjeciach, nawet tych najlepszych, sa niezwykle w tej swej nibybrzydocie i naprawde oryginalne
uwazam, ze tej chusty nie da sie dobrze sfotografowac, ja trzeba zalozyc, zobaczyc i wtedy oceniac
A do mnie własnie przyleciały....Fioletowe,saute.
Widze ogromna róznice pomiedzy farbowanymi na ciemno pawiami, które miałam jakis czas temy a takimi "naturalnymi". Jestem zaskoczona, jak "naturalne" pawie sa śliskie ,eleganckie i takie ....przewiewne....nie cienkie,ale własnie przewiewne...jak na pawie przystało, nałapały powietrza w skrzydła.....
nie mogłam tego o tamtych farbowanych powiedzieć.
Zresztą, 100% farbowanych chust które widziłam mi sie nie podobało. Wg mnie farbowane chusty tracą fason, stają sie chropowate, zesztywniałe, bez połysku.....
Oczywiescie,.wielu ich nie widziałam...i moze kiedś sie mile zaskoczę.
W kazdym razie fajniast te moje fioletowe pawie. Musze sfotografować. łagodne są, nie taki kontrast jak np. na zdjęciach didymosa.
Oj, coraz bardziej mnie korcą takie pawie niefarbnięte. Ale koniecznie biało-czarne! Może ktoś chce wymienić? :wink:
jejku jak mi sie marzy chociaz dotknąć pawiszonów :roll:
na naszym straganiku jeszcze fruwają jakieś pawiszcze, więc masz jeszcze okazję kupić :mrgreen:
niestety ja potrzebuje rozm7 a tego raczej juz nie ma :(
A mnie pawie jednak nie kręcą. Najpierw miałam farbowane i myślałam, że nie lubię ich właśnie dlatego, że przez farbowanie nie są takie jak być powinny, ale potem kupiłam "nagie" pawie i były identyczne jak te farbowane, więc pozbyłam się obu. Naprawdę nie rozumiem fenomenu tej chusty.
jak kiedys pomacam to sie przekonam :)