nie wszyscy maja FB wiec prosze o streszczenie :mrgreen:
edit: dzieki :D
Wersja do druku
nie wszyscy maja FB wiec prosze o streszczenie :mrgreen:
edit: dzieki :D
PRZEPRASZAM,nam się nie należy bo i tak chust w sklepie prawie nie było.Przykro,ale może coś się zmieni w tej polityce firmy.
a ogłaszać dzis chyba powinni "resztki" a nie nowości ;)
ja tam za natowymi chustami nie przepadam wię problemu nie mam :D
No ja też przeczytałam i byłam w szoku że tylko po angielsku. Generalnie mam wielką chęć na no cottona ale te "polowania" coraz mniej mi się podobają. CHyba w końcu coś innego kupię...
Ale obciach. Widzę na fecebooku że dziewczyny już na tę jawną dyskryminację zareagowały :) Myślałam o tych limitach ale wiecie co? Jak mają mnie traktować jak gorszą kategorię człowieka to grzecznie podziękuję i didymosa sobie kupię w motylki a co!
beżowo różowa :love:
co z tego, jak Natalia przyjęła strategie didka, niestety. no, może kasowo wyjdzie Jej i jej firmie to na dobre. Mnie zniechęca do kupowania natek.
patrzcie co klientki zagraniczne napisały na facebooku,tak jak pisałam NIEPROFESJONALNI są! Tną koszty na podstawowych sprawach,nie ma strony jak trzeba,pewnie za mało osób pracuje i są efekty....money,money
Też mi się nie podoba taka strategia :( Może finansowo firma na tym dobrze wychodzi, ale jakoś nie kręci mnie siedzenie przy kompie i klikanie w kółko, żeby tylko wyłapać, co jest i zgadywać, czy uda mi się to wrzucić w koszyk, czy nie :(
Mi akurat szkoda, bo bardzo lubię nati i sporo ich miałam, ale zdecydowanie limitowanych nowości nie będę kupować u nich :( nie na moje nerwy :roll:
edit: jedyne, co mi odpowiada z tego, co piszecie, to to, że już nie będzie sprzedawania spod lady. Nawet jeśli udało mi się tak raz załapać. Bo też uważam, że to mocno nie fair w stosunku do ogółu klientek
Dziewczyny ale tak podsumowując to dzisiaj pojawiły się 2 nowości jedwabne - szara z różem i beż z różem. Piszecie coś o zielonej - nie macie przypadkiem na myśli szaro-zielonej z lnem sprzed 3 tyg?
Długo broniłam Nati, ale teraz mam niesmak:-?.
Mi już nie chodzi o szacunek, tylko o techniczne dopracowanie strony- z "jedną bazą" dostępną w kilku językach, żeby było poczucie sprawiedliwosci.
Teraz to tak wygląda- mamy 2chusty na polski rynek i 5 dla zagranicy.
Pocieszenie-nie wiem, czy tak jest z widmowymi chustami, ale przy tych dostępnych polskie ceny są sporo niższe;)
Przy moim odświeżaniu stron nie mam nawet szans się załapać.
Gdzie te czasy, gdy Natalia ogłaszała tu przedsprzedaże. Kasa, kasą, ale z uwagi na sentyment i promowanie marki może by tak chociaż no-cottona w tym sezonie...
net mi padł :duh:a polowałam na cos różowego:cryy:
dobrze ze to jedwab a nie naturalny bambus bo bym płakała!!!!
powiem że ta pancy jasno zielona z różem coś jak zara fresch tylko bledsze ciut ciut plus róż jak w ten nowej pancy z naturalnym bambusem i kupie choćbym miała nerke sprzedać:omg::hide:
polityka natibaby żeczywiście coraz mniej fajna jest -niedługo zrobią stronke tylko po angielsku bo poco 2 języki
Ciekawe jakby to wyglądało gdyby w ten sposób maki wypuścili...