Do dzisiaj:)
Wersja do druku
Diidiianna, przesłałabyś mi kilka zdjęć? Podam Ci maila na priv :)
W ogóle dziękuję za miłe spotkanie dziewczyny :)
I ja również dziękuję:) Może następne spotkanie z jakąś podłogą coby potrenować supełki ;)
Ja tez dziękuję za spotkanie :)
A może zamiast podłogi być koc na czystej trawie? Mam ogródek i zapraszam!
Wczoraj powrót ze spotkania miałam z przygodami. Najpierw włączył mi się alarm w samochodzie i jechałam przez pół miasta na sygnale, bo nie umiałem go wyłączyć. Dwa razy mijała mnie policja, ale się nie przejęli. A jak wyjmowałam Zosię z chusty, to razem z nią wyjęłam... kapcie z Rossmana! Muszę iść oddać. Swoją drogą kiepską mają ochronę.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
Iwka, no kapcie mnie rozbroiły!! Widać było, ze się Zosi podobały :lol:
Ogródek- dobry pomysł.
Ja też dysponuję ogródkiem ale z marną trawką bo tegoroczną ;) (i piaskownicą) :wink:
Diidiianna, dziękuję za fotki :) super są.
Ja mam i piaskownicę, i huśtawki :)
Hahaha no to trzeba dwa spotkania, żeby przetestować obie trawki;) Ja niestety mogę co najwyżej zaproponować piaskownicę przed blokiem, ale za to gwarną ostatnimi czasy:)
Iwka, trochę mnie zmartwiły te kapcie... ja wiem, że dzieci szybko łapią od siebie, ale że aż tak...? Tylko pytanie kto pierwszy zainicjował kradzież...Franek skarpetki czy Zosia kapcie...
martaalicja, ty lepiej sprawdź dobrze z czym wróciłaś do domu:) Do zobaczyska dziewczyny! (foty prześle, jak tylko ryż zdejmę z ognia:)
Iwka, no to przebiłaś mnie :D
No ale mam nadzieję, na drugim spotkaniu się nie skończy, więc przetestujemy różne miejsca :lol:
Diidiianna, hehe, mój jeszcze ma łapki uwięzione pod chustą, więc niczego nadprogramowego nie miałam :D
Dopiero teraz dojrzalam jak watek koszalinski sie rozrosl :lol: Swego czasu to w chustach tylko z kajka78 smigalysmy po koszalinie, a tu prosze :lol:
Hahahha no widzisz:) Co to się dzieje ;) Wiosna nadeszła i się chusto-mamy uaktywniły:) Wracaj do Koszalina prędko :) Masz kontakt z drugą Kaśką?Cytat:
Zamieszczone przez kachna2001
mam kontakt z kasia, ale dwojka maluchow skutecznie wyeliminowala ja z forumowego zycia :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Diidiianna
a w koszalinie chyba mosty juz mam spalone, mieszkanie sprzedane, my juz przeprowadzone na wyspy,ale... bylo baaardzo milo nam cie poznac :lol:
Jak milo wiedziec, ze w Koszalinie zycie chustowe kwitnie;))
Calkiem sie nie wyeliminowalam z foruma:-P
czasem tu zagladam.
Pisze sie na nastepne spotkanko!!!!
Suuuper:) To się zdziwiłam :) bo już myślałam, że faktycznie dwójka młodych daje czadu:) No to tylko czekamy na ładną pogodę:)
Ale fajnie :) no to czekamy na ciepłeko :)
ja też oczywiście :)
Czadu daja;)Cytat:
Zamieszczone przez Diidiianna
a swoja droga sie ciesze, ze Cie chustowaniem zarazilysmy;))))
To co, kiedy spotkanko?? Bo pogoda juz calkiem calkiem do rzeczy sie zrobila!
Heja:) Urwanie głowy miałam 1-o urodzinowe:)
No ja mogę po niedzieli: albo po południu koło 16.30 w pon lub wto lub od rana w śro i czw. Ale może mi się jeszcze coś zmienić:)
O, to wszystkiego najlepszego dla Roczniaka!! :D
Jeśli o mnie chodzi, to najlepiej pasowałoby mi przed południem, i tak do 15:30-16:00, bo muszę odebrać starszaka z przedszkola :)
No i jeśli o czerwiec chodzi, to tylko w pierwszym tygodniu czerwca, potem wyjeżdżamy. No i mam nadzieję, że mi się uda, bo mam trochę ganiania z tym tygodniu.