Sylwuś, proszę daj mi namiary na super kurę :D
Wersja do druku
Sylwuś, proszę daj mi namiary na super kurę :D
jak wyżej ino na torbę;D
:duh::duh::duh:
Ależ się naszukałam tego wątku :hide::hide::hide:
Ech chyba musimy pomyśleć o przeprowadzce z POMOCNYM CHUSTOMAM na wątek DOLNOŚLĄSKI bo nikt nowy nas nie znajdzie...
Chyba że tylko ja "mam talent" :oops:
Oj tak się zaaferowałam szukaniem legnickiego wątku że zapomniałam o czym mam napisać? :oops:
Macie jakieś "donosy" co w Legnicy będzie z okazji Mikołajek...
Moje dzieci troche chore ale może do piątku będzie OK i wtedy mam w planach weekend u rodziców... Będe niezmotoryzowana i nie chciała bym latać po całym mieście w poszukiwaniu Mikołaja
i ja dziękuje :)
JKG w Atrium bedzie od 11 zabawa i w Ferio (ale tam są zapisy) i kurcze jeszcze gdzies... do jutra sobie przypomne to dam znac ..ale ja mam głowę ..
edit: ww imprezy w sobotę
Hej kobietki, planuję jutro wypad do Legnicy, która chętna na spotkanie? Robimy najazd na kawiarnie?
:cryy::cryy::cryy:
My od tygodnia chorzy i mimo checi sil brak :frown:frown:frown
Biedactwa, kurujcie się kochani.
Noooo :D która chętna na jutro kawkę?
My dzisiaj dorwałysmy Mikołaja :) troche to trwało ale Haniutka zdjęcie pierwsze z brodatym panem ma :)
mamałucji.. jutro juz umówiona jestem na zaraz po pracy na ciacho z kawą.. ale innym razem baaardzo chętnie :)
Ehhh...tak czy siak pogoda pod Azorkiem, chyba sobie odpuszczę tę eskapadę.
Podrzucam pomysł byśmy pomyślały o spotkaniu na poczatku roku :) Nasze młode jest trochu chore(ząbki idą) więc nasz wyjazd do Legnicy w przerwie miedzy świętami a sylwestrem jest raczej niemozliwy. Co myslicie o spotkaniu w styczniu? Hmmmmm?
Założyłam nam nowy wąteczek w dziale Warsztaty/spotkania
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=23383
Może przyłączą się do nas inne mamy chustujące...
Hej hej :) witam wszystkie chustowe mamy z Legnicy i okolic. Dopiero zaczynam przygodę z chustą i jestem chętna na spotkanie coby te wiązania usprawnić. Jest nas chyba coraz więcej w Legnicy więc może uda się większa grupą spotkać? pozdrawiam :)
kasika a w której czesci Legnicy mieszkasz?