który?
po lnach, konopiach i różnych wełnach chciałabym jeszcze w jedwabiu znów ponosić alem wymagająca ;)
Wersja do druku
który?
po lnach, konopiach i różnych wełnach chciałabym jeszcze w jedwabiu znów ponosić alem wymagająca ;)
nino natur z jedwabiem:ninja:
IMHO całkiem ładnie noszą jaskółki :)
japan jedwab (ale to nie jest cienizna na upały, w upały jest w nim gorąco)
moim zdaniem elfy będą nośne, podobnie jak jaskółki pewnie (ale to też nie są przewiewne cienizny)
stare motylki nati, nie są super nośne, ale z tych nośniejszych i zdecydowanie cieńsze niż tegoroczne różowo-ecru
edit: a tu: http://chusty.info/forum/showthread....ghlight=jedwab pytałam o to samo w zeszłym roku :D i dużo dziewczyny napisały
pancy - do 11 kg w niej doszłam i bez problemu
Skowronki vel słowiki didkowe, no i natur of course. Słyszałam też, ze PSM :thumbs up:, alem nie zaznała. Jeszcze :ninja:
Indio Rose:heart::heart::heart: Niesprzedawalna (a u mnie nie było takiego słowa)
jaskolki
to se pomarzę o jaskółkach
kurde i ta oliwka tegoroczna:duh:
a indio chyba poza moim zasięgiem finansowym bo jedno juz przegapiłam:roll:
a ocean nati z jedwabiem?
mam, ale leży i wystawiłam na bazarek, bo za długa, ale może ciachnąć i jednak zostawić na lato? i nie wiem jak nosi :roll:
jedwabie nati wszystkie są nośne :) moje 11 kg niesie super i jaskólki i irysy i morze
Natki są super, ale nie na upały, już bardziej niektóre lny natkowe cienkie i nośne np koty.
:lool:
po takich wątkach jest zwykle od razu wysyp na KUPIĘ :D Ciekawe czy i tym razem :)