Hłe, hłe, to może jakaś podpowiedź? Czekam na propozycje korupcyjne ;)
Wersja do druku
witam i zaczynam sie interesowac :)
czuje ze to bedzie popularny watek
ja też witam i też mnie skręca z ciekawości :)
skoro chustopróchno jakąś zadymiarską przeszłość ma za sobą, to nie dziwota, że się ukrywa ;)
a ja mam juz typ!
pruchniaku napisz no mi priva ;))
Sylwia ja typuję ale nie wiem czy celnie :)
ale fajowski wątek :mrgreen:
od samego czytania śmiać mi się chce, humor mi się poprawił od razu i jest super :mrgreen:
witaj nieznajoma znajoma, kimkolwiek jesteś :hello:
ok, ja też mam typ, ale jakos sama nie mogę uwierzyć, by to mogła być prawda ...
Sylwia mi tez napisz bo się mecze:)
skoro chce zacząć od nowa z czysta kartą to po co wzmianka że znamy, wiemy itp;) tak sobie głośno myślę:P
a ja nie wiem kto:P ale ja nie angażuję się aż tak w skojarzenia kto skąd jest i kto odszedł poza osobami, których naprawdę szkoda, ze tu nie ma;)
edit: a najlepsze że wątek ma juz 4 strony a nieznajoma zaistniała tylko na pierwszej i zamilkła;)
ale kurczaki przez sylvettę to i mnie zaczyna ciekawić kto to - kto mi pw napisze?;)
to może wszystkim pm :rolleye:
nowy watek pt. "męczę się"
i lista forumek ;-)
Ale człowiek jest miękki, nie???? obciach normalnie...:hide:
Ale ja tak od zawsze miałam...Pamietam jak miałamz 14 lat i w nocy nie mogłam sobie przypomniec od czego jest skrót SLD. I leze , mysle, zaczynam sie pocic, nie moge zasnąc, mysle, przewracam sie z boku na bok, sapie, wzdycham..
W końcu janie wyrwe do brata do pokoju, budze go i mówie:
-Robert, co to jest SLD?
-Sojusz Lewicy Demokratycznej....
-K....a! Dzieki!
i zasnełam
jak Wam modelka Sylvetta podniesie ciśnienie i wątek podkręci, to nikt dzisiaj nie zaśnie :twisted:
alez mnie korci, zeby wszystkim zabawe popsuc :twisted: