Dopisuję się do popołudniowego spacerku, będziemy 16-17 w parku na Podskarbińskiej
Wersja do druku
Dopisuję się do popołudniowego spacerku, będziemy 16-17 w parku na Podskarbińskiej
Oj dziewczyny chętnie bym się z Wami spotkała na spacerku, a jeśli kto chętny to mogę pokazać i Kangurka i Plecaczek, ale... do września mam w domu obu chłopaków, a w parku na Podskarbińskiej nie jestem w stanie nad nimi zapanować :( Jeżeli ktoś pilnie potrzebuje pomocy w wiązaniu to zapraszam do siebie albo we wtorki do Klubu Mam (w CPK), bo znów ruszyliśmy :)
Moja Koza śpi, więc bawcie się dobrze :)
Nie wiem komu bardziej zazdroszczę, dziewczynom na spacerze, czy kammikowi...
Ripley a z kangurkiem poradzi sobie początkująca mama chustowa??
Ripley, najbliższy wtorek już jesteś? I ponieważ planuję być pierwszy raz możesz powiedzieć jakie godziny i gdzie dokładnie są spotkania?
dzięki i (mam nadzieję) do zobaczenia!
Ripley :) :) :) Nie da sie ukryć, moja to anioł - wciaż śpi dwa razy dziennie.
Kafko, spotkania Klubu Mam są w Centrum Promocji Kultury naprzeciwko parku. Należy wejść do środka, skręcić na końcu w lewo i po schodach w dół. O 10 się zaczyna.
Jasne, że sobie poradzi! Już ja o to zadbam ;)
kafko, będę w najbliższy wtorek, zapraszam! Warunki mało sprzyjające dla maluszków, bo "rządzą" dwulatki, ale jakiś kącik chustowy sobie wygospodarujemy ;)
kammik, błagam zamieńmy się na jeden dzień, no pół dnia przynajmniej (ten z drzemką)! ;)
Obie połówki są z drzemką, hu hu hu :) Dobra, za to w nocy się budzi co godzinę, półtorej, ale można przywyknąć, tia...
Ripley, fajnie że klub mam już rusza! No i zapowiada się, że chustomamy zjawią się tłumnie :-)
Moja droga, długo by się licytować ;) Kładę się do łóżka z jednym facetem, o 2:00 śpię już z dwoma, nad 5:00 jest ich już trzech. Wszyscy chrapią i się niemiłosiernie wiercą. Budze się z w nogach łóżka zawsze z jakąś stopą na twarzy wrrrr.
Miumi, ja już się cieszę na te chustozloty! oh, żebyśmy tylko szybko jakieś dobre, nowe miejsce przed zimą dostały, co by sobie kawki zaparzyć, przysiąść i do następnego wtorku nie czekać. A jak sprawa nosideł? Chcecie wcześniej, czy do Klubu przynieść?
Ripley, byłoby fajnie gdybyś przyniosła do klubu :-), dzięki!
Hej dziewczyny
Ja też chętna na spotkanie we wtorek :D Przede wszystkim na spotkanko w miłym gronie i ploty:lol: ale mam też nadzieję, że ktoś mi będzie mógł poradzić jak porządnie dociągnąć kieszonkę i 2X, bo średnio mi to idzie jak na razie.:duh:
Powiedziałabym że Twoja kieszonka wyglądała całkiem nieźle :)
I my z Jachem przyjdziemy we wtorek :-)
Aga_o - dzięki. Ja zawiązać to nawet potrafię, ale chyba nie dociągam dostatecznie mocno, bo mnie po godzince plecy bolą, a przy takim maluchu, to tak szybko chyba nie powinny :/
Chyba nie, ale co i jak to chyba ekspertki muszą Ci powiedzieć. Ja pomogę tylko tyle, że najmniej odczuwam ciężar małej w 2x, jak mam na plecach i ramionach równo rozłożoną/pomarszczoną chustę
Cześć Monia , po spotkaniu w klubie postanowilam zalozyc konto na forum:). To co można umawiać się na spacerki i co wtorek do klubu podążać.
widzę, że przegapiłam wtorek :(
do zobaczenia za tydzień!
miumi byłaś? będziesz? mandukę szykuje dla Ciebie, czy już widziałaś?