e to naprawdę nie ma czego sie bać
zrobiłam taką amsterdamowi co przyszedł później i trzyma też
ja zostawiłam na noc :)
Wersja do druku
e to naprawdę nie ma czego sie bać
zrobiłam taką amsterdamowi co przyszedł później i trzyma też
ja zostawiłam na noc :)
a jak amsterdam? zastanawiam się nad kupnem i jeszcze nad gatkami na noc myślę ale to nie ten wątek. Oj coś mi na mózg padło z pieluchami. Codziennie jakaś przesyłka do mnie przychodzi.
amsterdam jest rewela :) ;)
to chyba zamiast drugiej pszczoły go kupię
no i dzięki Ci dobra kobieto bo myślałam o otulaczu i śniły mi się już a teraz wiem - jednak Amsterdam:D
P.S przyszedł Storchen niby czekoladowy a jak czarny wygląda młoda teraz taka gangsta trochę:)
założyłam do przymiarki, lezy fajnie, włożyłam tetrę co by zobaczyć i trzyma a nie prany i nie lanolinowany:) ciekawe
pupa od razu ładniejsza, jednak powietrze robi swoje
Marta jaki rozmiar zamówiłaś Amsterdama? Zastanawiam się nad 4? czy on bardzo duży jest?
a pytanko - czy nowy otulacz z wełny tez trzeba najpierw zalanolinowac?
a ja kocham loveybumsowe gatki:)
jak dorwę aparat to wkleję zdjęcie młodej
najlepiej wydana stówka ostatnio;)
magda1980 wklej koniecznie bo śliczne te gacie są
to jest tkanina jak otulacz tyle że w formie gaci.uciągliwa,świetnie się dopasowuje,normalnie kupiłabym jeszcze:)
koszulka na grzbiet i otulacz jako spodenki,w storchenach bałabym się że mi pod naciskiem w foteliku czy na ręce przecieknie i poza dom mam obawy wybyć w nich z młodą,a w lovku trzymało na mur beton-bez lanolinowania (nawet bez uprania,od razu nowemu na cienkiej formowance zrobiłam ostry test,stwierdziłam,że jak przejdzie to zapomnę o cenie;))
Magda pokaż fotki. Jaki rozmiar zamówiłaś?
xl,najpierw muszę je zrobić;)
ja zamawiałm 4 i na Kaline jest jak ulał
Magda wielbicielko gatki ciekawa jestem. Jedno mam do gatków - nie mam gwarancji że na tetrze nie będzie to zjeżdzać to w dół. a w formowani nie idę.
Ja też czekam na zdjęcia:)
a może ktoś ma fotki w muskucie?? ( ja ciągle swoje ;)
Magda, fotki koniecznie, też jestem ciekawa loveybums, skoro taki powalający :D
A mnie się Amsterdam przetarł. Całe szczęście że akurat w miejscu gdzie ejst podwójna warstwa wełny ... tak wiec uwaga, nie można go zbyt często prac !! (ja dobiłam go chyba pralką, dopóki ręcznie prałam wsio było ok). No i nie zmienia to faktu, ze to wciąż nasz ulubiony otulacz, nawet mocno zużyty daje radę :D
jesteśmy po 2 testach loveybumsa i sprawdził się super. Na Tobiasza jest akurat i nic nam nie przeciekło, więc oki. A na Łucję jest trochę za duży, ubrałam ją położyłam i trochę się bałam przecieków przy nóżkach, bo tam luźno była zapięta. I nic takiego się nie stało, Ciekawi mnie, jak sprawdzi się amsterdam i gacie na noc.
Pati bardzo się cieszę że się u Ciebie sprawdza :)
nawet wolę jak są większe, bo luźniej zapinam i Łucji nóżek nie obciera, czego o pszczole powiedzieć nie mogę
Ja zamawiam sobie muksuta, jestem bardzo ciekawa jak sie sprawdzi.Podobno Arabella nie bedzie ich juz sprowadzała,nie sa u nas zbyt popularne...A takie sliczne są...
Poza tym mam IV wełniany ,czy on bedzie taki jak amsterdam?Bo wygladaja niemal identycznie.Przekonam sie dopiero za dwa tygodnie, bo w Pl na mnie czeka
Edit
Przegladam oferty wszystkich sklepów i zastanawiam sie ,czy nie wziac tych gaci co mam Magda1980...Podejrzewam,ze w zadnym otulaczu pupka tak zgrabnie nie bedzie wygladac....