dla mnie wzorek tez fajny,retro,ale kolory.....coz sie moglam spodziewac...niebieskiego, i jest....
Wersja do druku
dla mnie wzorek tez fajny,retro,ale kolory.....coz sie moglam spodziewac...niebieskiego, i jest....
leee
i gdzie im tam do millefiori, no gdzie?
nawet ładne :)
bardzo ładne!
Ja już zamówiłam i podobno więcej osób zamówiło, tylko się czajnikują :hide:
A nie wiem, może skoro się czyta 2 strony krytyki, jakie to one są brzydkie, to działa takie prawo jakiegoś tam (co jest wykorzystywane w reklamie), że jak 3 podstawione osoby mówią po kolei osobie poddanej eksperymentowi, że "ta linia jest krzywa", to ta osoba, chociaż wczesniej była pewna, że ta linia jest prosta, to zaczyna mówić, że "może faktycznie trochę krzywa" :D :D :D
Mi się też nie podobają, są na świecie znaaacznie ładniejsze chusty :)
Kurczaki no mnie sie podobają.... ale echhhhh tak bardzo chciałabym je na żywo zobaczyć!!!!!
prześliczne są, bardzo mi się podobają, mają tylko jedną wadę- są niebieskie ;(
no cóż poczekam na dalsze propozycje kolorów nati
Lalika :D
a jeszcze a propos patriotyzmu- mozecie mnie uznac za świnię, ale ja, jako klient idę tam, gdzie mam korzysci dla siebie. nieważne, czy sklep jest polski, angielski, francuski czy inny- jak zależy mi na cenie, to idę do najtańszego, jak na jakosci- to idę tam, gdzie są najlepsze rzeczy i nie patrzę na cenę... ;)
interesuje mnie tylko to, co dla mnie jest najważniejsze, nic innego...
wstrętna jestem,prawda? :)
Jak dla mnie zbyt dosłowne. Brzydko to wygląda. Nasze rodzime duuuuuuuuuuuuużo ładniejsze.
a za rok wszyscy sie beda o nie zabijać :)
a ja jeszcze raz popatrzałam sobie na nie i stwierdzam, piekne sa, subtelne, choc niebieskie, to jednak ładne i delikatne, motylki retro a całość tworzy wspaniała letnią chustę, kojarzy mi sie z wyjazdami "do Wód" , z latami 20. na południu Francji.....
a tekstu o patriotyzmie nie rozumiem,zwlaszcza w szerszym kontekscie...
ble.
niepodobają mi sie w tych kolorach .
ale pewnie majstersztyk jak skowrony.
Mi też się bardzo podobają, a co do patriotyzmu to mam podobne zdanie jak Nata, więc nie będę pisac.