rzufikowa, to co sprzedajesz? nereczka Twoja, nereczka meza i....???planujesz jeszcze dzieci, bo jak nie to moze....jaderka męza????;-) i sie uzbiera....a w sumie cel szczytny.
Dobrze,ze mnie nie schwyciła za serce ta chusta, bo miałbym dylemat....
Wersja do druku
rzufikowa, to co sprzedajesz? nereczka Twoja, nereczka meza i....???planujesz jeszcze dzieci, bo jak nie to moze....jaderka męza????;-) i sie uzbiera....a w sumie cel szczytny.
Dobrze,ze mnie nie schwyciła za serce ta chusta, bo miałbym dylemat....
:twisted:
o w morde :eek: ktoś to szmacisko na nasze pokuszenie chyba specjalnie wystawił :eek::eek::eek:
normalnie gdybym wiedziała, że na takiej cenie się zatrzyma to chyba bym się wyprzedała dla tej jedynej. Skład procentowy ma nieziemski!
Niestety co mi się o uszy obiło (a może się źle obiło bo z angielska kiepska jestem) to aukcja charytatywna więc pewnie pójdzie za 2, 3 razy tyle :frown
No trzeba przyznać, że didek się ładnie zachował. Jest ona wystawiona jako aukcja z której pieniądze pójdą na pomoc dla Haiti. Pisałam o tym wcześniej ;)
uuuuu, szacun dla tego Didka .
:thumbs up:
która sie pokusi na szkielety i wezmie kredyt? :ninja:
albo odda jadra meza :lol:
No dla taaakiego Didka... Dacie chociaż pomacać jak już go zdobędziecie ? ;)
ja nawet nie proboje :)) mam wystarczajaco duzo szkieletow :lol: ale moge pokibicowac :)
No dziewczyny która pierwszego tysiaka za białaski da?
ja dam drugiego :lol:
No właśnie, przyznać się która licytuje ? :twisted:
cena jest kosmiczna, ale cel szczytny :)
not o teraz ja umarłam :cryy::cryy::cryy:
jak to zdobyc????:
http://www.mein-kleiderschrank.de/im..._pink_grey.jpg
limit z 2005 r.
Link sie nie otwiera, przynajmniej u mnie. Wyskakuje blad.
Chyba ciężko, jeszcze nie spotkalam... a widzialam w blagalnych ISO na tbw;)
O jaka chuste chodzi?
pewnie o nino pink-grey. jakiś czas temu sprzedało się na niemieckim jebaju za jakąś kosmiczną cenę
bo co Ty, rzufff, co Ty będziesz z tymi rybami robić? Bo chyba nie dziecia nosić, bo chusta po max. drugim razie już przestanie być biała. Możesz sie ewentualnie miziać, ale musisz się porządnie umyć...:twisted::twisted: