sylvetta - nie otwieraj! ja sie tak bede męczyc w przyszłym tygodniu wiec jakby co to Cie bede wspeirac w nieotwieraniu!
sylvetta - nie otwieraj! ja sie tak bede męczyc w przyszłym tygodniu wiec jakby co to Cie bede wspeirac w nieotwieraniu!
przepraszam za ot ale zdjęcia kakaowca już są na reklamie dla sprzedawców :-)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a51061cc6.html
przyszedł małzonek i zrobił mi zdjęcie.....nie otworzyłam
dzielna dziewczyna:D
jak otworzysz to powiedz sobie w duchu
"moja silna wola jest tak silna że robi ze mną co chce" :mrgreen:
schował M dobrze?
Czy będzie zabierał ze sobą do pracy?
nie otwieraj czekaj jak dziecko i miej radość jak dziecko
Sylwia nie otwieraj... dzielna bądź... prezent pod choinkę rzecz święta... a i niespodzianka od M rzecz wspaniała...
ja dzisiaj delikatnie pytałam M co mi kupi na urodzinki bo ja mam urodziny w sylwestra... jak bym chciała żeby się domyślił że jakieś nino 7 byłoby cudnym prezentem. :) ale chyba się nie domyśli... :hide:
A zdjęcie M zrobił Ci cudne
:lol: Ale fajowa fotka - to teraz do Świąt tylko takie powinny być ;)
Sylvetta my tu mamy na ciebie oko :ninja: NIE OTWIERAĆ!!!!
Oczekiwanie jest najprzyjemniejsze...
A ja jak poszłam zamotana w samoróbkę do sklepu, wzięłam z półki pierwszego girasola z brzegu i poprosiłam sprzedawczynię by pozwoliła mi się zamotać, żeby zobaczyć jakie wrażenie. I ja już w tej chuście zostałam !!! Nie mój kolor, ale nie potrafiłam się wymotać, zostawiłam dowód osobisty, prawo jazdy i torebkę i z zawiązanym dzieckiem na plecach poleciałam do bankomatu
nie otwieraj :) :) :)
Sylvetta niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Hmmm, tak to jest z nałogami :duh:.
Czasami pokusa bywa zbyt silna :hide:.
Ja nie wiem czy wytrzymam bez otwierania kaszmirku :confused::confused::confused:.
Damy radę - wspieram wirtualnie!!!
Ja nie dałabym rady wytrzymać aż tyle
OT uwielbiam Cię
Dzieki za wsparcie!!!! Serio! Bo wiem, ze gdybym nie napisała tego wątkuto juz bym otworzyła i bym miała moralniaka!
Paczka wciąz w zasiegu wzroku - w dodatku męzulek -sadysta chciał do niej zaglądac na moich oczach - ale zobaczył ze to nie zarty....:twisted:
zagrałam dzis koncert - to na chwile odwrócilo mą uwage...I dalej miała odracac ja walka Pudziana. I odwróciła...na 44 sekundy....
sylvetta - jestem z Ciebie dumna. Musisz wytrzyamc bo ja będe zerkać, nie tylko zeby Ciebie wspierac ale i siebie. U mnie kurier w przyszłym tygodniu i tez nie wiem co mąż zrobiz przesyłką:twisted:
annya1 - ja tez czekam na kaszmirek:)