W filmie 'Pora na życie' jest wątek o mamie, noszącej swoje dzieci w chuście, śpiącej z nimi, karmiącej długodystansowo :wink:
Wersja do druku
W filmie 'Pora na życie' jest wątek o mamie, noszącej swoje dzieci w chuście, śpiącej z nimi, karmiącej długodystansowo :wink:
nic juz :P
A nie przypadkiem "Para na życie" i niestety rodzinka w duchu AP, jak to często bywa w "telewizji", przedstawiona została jako świrusy i dzikusy (patrz: scena z wózkiem);)
A tak poza tym to film bardzo dobry.
No niestety tak zostało to ukazane, ale wątek jest :P
Wczoraj na to wpadłam,że przecież on też nosił:lool: Miał też taki specjalny plecaczek z kożuszkiem dla Elory Danan!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...13614303_n.jpg
W filmie Łono scena na plaży z maluszkiem pod kurtką <3
http://www.filmweb.pl/film/%C5%81ono-2010-505181/descs
Trzeba chyba zacząć nadrabiać zaległości filmowe.
w serialu przepis na zycie na samym poczatku 10 odcinka 5 serii. chyba hoppek i rapalka ;) ale wiazan nie rozpoznalam
Fajnie, że chustomaniactwo szerzy się też w telewizji i nie tylko:)
miałam o tym napisać... fajnie, ze o tym pomyśleli ;)
01.11 Wiadomosci tvp1. Zolta chusta z czteromiesieczniakiem w czasie kwesty. Przyznawac sie kto to???
w teleexpresie widziałam, ale słabo było widać, że chusta - skupili się na tym, że to najmłodszy kwestujący :)
Tez wylapalam i sie zastanawialam czy to ktos znany czy mniej znany;)
Moja babcia mi doniosła że pare dni temu w Rozmowach w toku była prezentacja chustowa:)
A ja byłam w sobotę w kinie i widziałam w zapowiedzi filmu,,chłopak potrzebny od zaraz " (chyba jakoś tak..) Macieja stuhra z bobasem w nosidle, z przodu, szybko mignęło,ale chyba nie przodem do swiata..a nosidło takie w kratkę, brązowo-pomarańczowe chyba..
Jest jeszcze reklama czegoś tam z tym kolesiem co papieża grał. Ale tam niestety typowe wisiadło - nóżki wiszą, lepek się kiwa... :(
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A to juz bylo w ktoryms watku, mbanku reklama zdaje sie.
Fakt. Znalazłam już. Przepraszam za bałagan w wątku zatem. Ale same rozumiecie że nie da się tego forum przyjrzeć od a do z :P
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
9:48 'pytanie na śniadanie' - jak dobrze wybrać nosidełko dla dziecka....
ciekawe, jak?