w sobote to moze i pracujace mamy beda mogly do poludnia :D
jestem za sobota.
to co? zbiorka w manufakturze i w zaleznosci od pogody -albo zostajemy albo przenosimy sie do Sledzia?
Edit :
a i przy manufakturze jest plac zabaw :)
Wersja do druku
w sobote to moze i pracujace mamy beda mogly do poludnia :D
jestem za sobota.
to co? zbiorka w manufakturze i w zaleznosci od pogody -albo zostajemy albo przenosimy sie do Sledzia?
Edit :
a i przy manufakturze jest plac zabaw :)
Zachustujemy Alohę!!!! :lool: :lool: :lool: :lool:
nie będę protestować :P
dziś skopałam wózek :evil: i juz go chyba stąd do domu nie wezmę :twisted: :evil:
polaquinha
a plaża też już jest? 8))
Dziewczyny to o której w sobotę??Bo mam jeszcze babci urodziny, chciałabym wszystko zgrać :)
loj nie wiem bo bylam ostatnio tylko w nocy -na koncowce Kosmicznej Odyseii 2001 z muzyka na zywo -tak miedzy 23 a 1 rano :lool:Cytat:
Zamieszczone przez Aloha
piasku nigdzie nie widzialam.
Ogladalam za to prognoze pogody na sobote wlasnie i niestety ma popadywac. Dobrze miec zatem na wszelki wypadek jakis dach nad glowa awaryjnie
ja niestety nie wiem czy dotrę bo mam już trochę planów na sobotę :evil: choc plany fajne więc nie narzekam, ale się bym z z chęcią dołączyła, tyle, że dopiero w niedzielę :(
to ja proponuję samo południe :) na ławeczkach przy fontannach (bliżej wyjścia)
a formiechiere będzie zmotoryzowana?
jak w sobotę to i ja chyba dotrę:)
dobra, posarogęszę się i wrzucę informację do ogólnego działu :)
ojojoj, to ja będę jedyna nowa i zielona?:)
to i ja chyba zajrze...
[quote="doominikaa"]witam dziewczyny :wink:
powiem tylko w dużym sekrecie, że Paulinarybka pięknie wygląda z córą w kieszonce... :applause: :applause: :applause:
a Dzięki Dominika, kochana jesteś:)
aja właśnie odebrałam z poczty moją WŁASNĄ chustę, wprawdzie dla doświadczonych chustomam to nic wielkiego, bo to kółkowa, ale jest taka piękna.. a ja się z niej tak cieszę:)
takżę Dominika oddam Ci szybko chustę pożyczoną od Ciebie:)
io jeszcze raz dzięki za pokazanie mi noszenia w chuście:)
pozdrawiam takżę Saranossi, bo to od niej kupiłam swoją chustę.
pozdrowienia dla wszystkich mam o dzieciaczków.
Paulina
Ja też niestety w sobotę nie dam zupełnie ray, ale życzę Wam miłego spotkania, ale plaży chyba jeszcze nie ma..Cytat:
Zamieszczone przez Aneczka
Ależ się tu ruch zrobił :lol: A ja nie miałam powiadomień :twisted:
W sobotę jak się uda to będę :). Mam swoją chustę - Hoppediza Nairobi, ale wiązanie idzie niezbyt pomyślnie. Może nawet nie tyle wiązanie, co dociąganie :roll: . I na razie tylko kieszonka, choć podoba mi się 2x, ale tego to juz całkiem dociągnąć nie potrafię :?
My będziemy wózkiem.... jeszcze nie odważę sie z samą chustą....
Agatkie – to jestem chętna, jak nie uda mi się dotrzeć w sobotę, to dam znać
Musli – nigdy cię nie widziałam, chyba, ze nie chodzisz z chustą…. Jak coś to my ujeżdżamy czerwoną brykę
Zresztą zapraszam do "mojego parku wszystkie chustomamy - tylko tu nie ma niestety placu zabaw :/, ale jest siłownia parkowa :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez paulinarybka
no to się pochwal, co kupiłaś?????
A ja chyba wieeem :D
Ale nie powiem :)
ech. przyjdzie mi umrzeć z ciekawości...
fajnymi byłyście koleżankami...
a ja niebawem bede miala Zare ale chyba do soboty nie dotrze..
:P
Dominika- skłamałam przypadkiem.
Babilonia kółkowa to chyba była pożyczona i to od Ciebie Dominika?
To w ogóle ta Świeżynka? :oops:
Ania wooow