Norma ;)
Wersja do druku
Moja (nasza ;)) paczka też już leci, będzie jutro.
a te czerwone statki to czerwone bona ich zdjęciach albo u siebie widzę róż?
Zamówiłam statki :)
moja też już u mnie :) ja nic złego na niej nie widzę, 3 razy przeglądałam.... Znaczy lekkie przejaśnienie po szerokości, ale nawet niecałej, więc ani trochę nie rzuca się w oczy :) poleciała do pralki
znowu biję się z myślami, brać statki za 295 zł (mam rabat z fejsa) czy limonkę z pistacją za 95 zł? (statki kompletnie nie w moich kolorach, pewnie by na wymiankę poleciały)
Ja bym wziela limonke za te cene, sama sie nad nia zastanawialam, ale juz mam pistacjowe lato :p
A moja koronka jeszcze nie doszla, juz prawie 20, a kuriera nie bylo :(
jakbym się szybciej zdecydowała to bym miała indyjskie pawie oliwka z kawą a tak pawie zostały tylko różowe :/
Kurier jednak dotarl :D ...o 21 :eek:
Wisniowa koronka piekna, ale od strony negatywu, z czerwonej strony jak dla mnie troche mdla :p
Natomiast nie rozumiem powodu okazji cenowej. Znalazlam jeden babolek 2mm, pozniej jeszcze 2x ja ogladalam centymetr po centymetrze i zobaczylam chyba 2 albo 3 okolo 1mm, cos w stylu babolka, bardziej wystajacej nitki. A, jeszcze owieczki na srodku sa przyszyte brzydkim sciegiem ;)
Do mnie przesylka dotarla 5min temu :-)
Chyba musze obejrzec chuste w swietle dziennym bo nie widze zeby cokolwiek wskazywalo na 2 gatunek :ninja:
Jest tylko jedna mała pętelka jak u madzi
Widocznie trzymaja wysokie stamdardy :) ja już się nie mogę doczekac moich statow- mam nadzieje że bede w rownie doskonalym stanie co wasze :)
Ja moją koronkę muszę jeszcze raz pooglądać jutro...
A środek macie zaznaczony z jednej, czy z dwóch stron (krawędzi) chusty?
Szkoda tylko, że moja 5 jest za krótka na kieszonkę :-( Wiążę ją na totalnych skosach :-(
A koronka wygląda w akcji tak:
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...ef&oe=52CFDEE5
no to fajnie, jak wad nie widać :) ja się ciągle zastanawiam..
Dagape, nie chcesz mojej 4,6? :D Mnie ogony strasznie dlugie zwisaja.
Srodek mam z 2 stron.
mist, a zastanowię się :D a mogłabyś ją zmierzyć? ile dokładnie ma? Ja jutro zmierzę moją...
U mnie środek tylko z jednej strony zaznaczony.
U mnie środek z dwóch stron zaznaczony ale faktycznie ścieg taki troche zapętlony. Ale nie zwrociłabym na to uwagi nawet przy gatunku pierwszym
Buu a ja swoich nie dostałam jeszcze, ani maila z potwierdzeniem wysłania :-(
na szybko z telefonu