W przyszlym tyg by mi pasowaly popoludnia, bo maz ma na druga zmiane, ale mama juz bedzie...:(
Wersja do druku
W przyszlym tyg by mi pasowaly popoludnia, bo maz ma na druga zmiane, ale mama juz bedzie...:(
Jestem:) Pasuje 13:)
A Twoja mama nie chce isc z nami na spacer? ;)
jak Wam nie przeszkadza to spoko :P a gdzie wychodzimy?
Mysle ze jak spacer to moze nad kanalem? Czy do Strzechy? Pycha wino poziomkowe maja :D
mnie nad kanalem pasuje :D
edit: poza tym ja tez tu najczesciej spaceruje
alkoholiczka:lool:
U nas najrozmaitsze lokale raczej odpadaja - chyba ze góra na 10 minut bo później jest protest:D
mnie kiedys bardzo smakowalo poziomkowe wino :P
to gdzie punkt zbiorczy? :) ja moge wyjsc po kogos "w miasto" ;) i wrocic potem na starowke
Ja chyba jakos na 11-11.30 bede w MFie, wiec juz bede na miejscu :)
No to gdzie sie widzimy?
Grejprutellla będziesz dyliżansem czy z chustą?
dylizansem :) przynajmniej mam pewnosc, ze bedzie spokojny ;) to ja moge np. wyjsc w Twoja strone, zebys nie szla tyle sama :)
To jak sie spotkacie to dajcie mi znac sms czy cus i ja dojde :)
to gdzie sie widzimy? My mozemy już wychodzic
dobra, my wychodzimy bo młody sie niecierpliwi, jakby co mój nr 603246567:)
Inka kiedy znow przyjezdzasz do Elblaga? :) moze znow jakies spotkanie bedzie? :) Karolina, my to chyba dopiero jak sie pogoda poprawi? :)
wiecie, ze zaczelam chustowanie? :) wyszlismy kilka razy na spacer w chuscie i zasypia po 3 min. :D
To super:) Mówiłam ze w chuscie lepiej:)
No my to sie raczej spotkamy przy lepszej pogodzie:) Ostatnio prawie nie wychodzimy, jedynie na zakupy koło domu bo mąż jęczy że jest za zimno :)
A Inka cos nawet na forum nie zaglada, ciekawe why?
no, poki co to raczkujemy z ta chusta, ale jestem tak dumna, ze musialam sie pochwalic :) jak mu sie dalej bedzie podobalo, to pozyczymy sobie od Ciebie tkana o ile propozycja aktualna ;) a jak juz opanuje tkana to sie postaramy o swoja ;)
a co z zalozycielka watku? :) przeprowadzila sie juz? :)
Z tego co widziałam w jakims watku to mieszka w trójmieście
hej hej
przeprowadzilismy sie, ale w koncu wyszło na Gdańsk. Mam nadzieje ze juz tu zostaniemy na stale, albo przynajmniej na jakis dluzszy czas bo przez ostatnie 2 lata przeprowadzaliśmy się 4rokrotnie.
pozdrawiam i udanych spotkan!!