Ja umialam grac, ale kuzyni mnie zaczynali uczyc juz jak mialam 4
Wersja do druku
Ja umialam grac, ale kuzyni mnie zaczynali uczyc juz jak mialam 4
Moje dzieci jeszcze nie graja w karty - mamy tyle gier, ze nie ma potrzeby wprowadzania czegos takiego - kiedys bylo inaczej
czytam i czytam i juz nie ogarniam:)
Dajcie mi takie "must have" dla dwulatka:)
Mamy jednego Maksia i podoba się. Mamy też ulice czeresniowa i ogólnie książeczki wierszyki, piosenki, bajeczki
Dziewczyny wpadam żeby jeszcze raz podziękować za audiobooki z Mikołajkiem. Chwyciło:) musiałam usiąść i zacząć słychać razem z Michałem, ale teraz od tygodnia słucha rano i wieczorem. No rzeczywiście hit! Wielkie dzięki! :)
A znacie książki Joanny Wachowiak? My ostatnio czytamy " Ja chyba śnię". O chłopcu z dużą wyobraźnią i jego niesamowitych snach. Polecam dla przedszkolaków, mojemu bardzo przypadła do gustu.Zresztą mi również. Ciekawa jestem innych książek tej autorki - Opowiastek dla małych uszu oraz Historyjek.
książki Wachowiak można śmiało kupować, a "Kot Kameleon" dla nas wręcz obowiązkowy
Pamiętacie, jak pytałam, co czytać wielbicielowi serii o Magicznym Drzewie..?
Baśniobór i Tobi jakoś na potem planuję, ale teraz zaczęliśmy to:
http://4.bp.blogspot.com/-mQWFIbsP51...rota_czasu.jpg
Wciąga :) Najfajniejsze jest to, że doczekałam się czasu, kiedy mój dopiero co pierwszoklasista pakuje się sam do wyra, i SAM sobie czyta!!!! Mówię wam, pierwsze 100 stron przeczytane samodzielnie przez dziecko, no to jest mega wzruszające... :heart:
Soul, ja się nie mogę doczeka takiego czasu :)
Czy któraś z Was miała w ręku "ale patent"? Dla pierwszoklasisty się nada?
Dziękuję bardzo:)
Mam i ja swoją przesyłkę :) Pan Brumm mnie urzekł niesamowicie, bo uwielbiamy bajkę o Maszy i jej kumplu niedźwiedziu...jak tylko moje dziecko łaskawie polubi książki pewnie dokupię inne.
I czemu nikt nie powiedział, że "365 pingwinów" to taaaaaki olbrzym :p "Kto prowadzi" również mnie zachwyciło, a Mmmm jest większe niż się spodziewałam (20x20cm) i też mi się podoba.
"Sama. Listy z piwnicy" pewnie wzięłam za szybko, bo dużo tekstu, ale zdecydowanie kolorowe ilustracje i rysunkowa kreska to jest to co lubię.
Tylko czemu moje dziecko na widok książek krzyczy NIE :cry: a one takie piękne ;)
Kto jest samotny? kupiłam dziś stacjonarnie :) spodobała mi się, znacie?
Ja odebralam w srode paczke z Arosa a dzisiaj mam znowu zamowienie na 12ksiazek.
To jakas choroba :sick:
Moj lubi ogladac czytac nie bardzo tzn zebym ja czytala.
a moja córka od rana do wieczora chce żeby jej "dzińdziać " ;)