Wstyd, że nie zauważyłam :( No to muszę przyznać, ze synuś duży :) Ale i moja gwiazdeczka była w tym wieku nie mała :)
Wersja do druku
nie potestowałyśmy sobie dzisiaj za bardzo. Malutka sikała jak szalona. 15 - 30 minut i pielucha totalnie przesikana :roll: Chyba zęby jej idą... I jeszcze na dodatek przechodzi bunt nocnikowy :sick:
Jedyny plus z tej całej sytuacji, to mogę szczerze z ręką na sercu powiedzieć, że mamy ciągle za mało pieluszek i otulaczy ;)
A będą w sklepie jeszcze takie pieluszki z żabkami?Bo jak wchodziłam na stronę sklepu to nie widziałam tego wzoru a jest prześwietny:)
oj i tak bywa, zęby muszą wyjśc ;)
dokładnie jak odpisała miss_ kumcia (dzięki :D). żabki były limitem, na ten moment nie planujemy dodruku, ale jeszcze nie myślę o następnej serii.
Ja Wam zdam relacje z moich testów- wczoraj założyłam Antkowi formowankę + otulacz na noc. Do tej pory ZAWSZE (co bym nie założyła, nawet wełnę, po której maił uczulenie dodatkowo) się przemaczał jeśli w nocy go nie przewinęłam. A dziś ubranko i otulacz suchy :high: Formowanka aż pływała :D
także jak dla mnie póki co ten nowy PUL zdał wszystkie testy ;)
A czy będą w sklepie jeszcze dostępne kocurki? Pisałam dziś zapytanie przez sklep, ale tak pewnie pójdzie szybciej... :)
margolciu nie doszło do mnie Twoje zapytanie przez sklep? Kurcze, już nasz przyjaciel informatyk zajął się tymi mailami, mam nadzieję, że to chwilowy kłopot.
Będą za około 2- 3 tyg. Staram się jak najszybciej ale nie przeskoczę pewnych trudności ;)
To i ja coś napiszę:
Oczywiście piękne żabki, nie spodziewałam się aż takiego wow:-), i kocurki super:-)
Jako, że mamy tylko 2 formowanki:-(, założyłam ostatnio Młodemu kieszonkę na noc, do środka ręcznik + bambus od ecodidi i ... dało radę:-).
Nie wiem dlaczego wcześniej na to nie wpadłam:duh:.
Ale mój dzieć sika w nocy ze dwa, trzy razy to max i myślę, że formowanka z jedną dopinką w zupełności dałaby radę. Poranny wielki sik zwykle mamy już na nocnik:-).
Ogólnie pielusie nam sie bardzo podobają i budza zachwyt wśród przypadkowych "oglądaczy", tych co to nie widzieli nigdy wielo również.
Dziękujemy bardzo
yolinko super że kieszonka dała radę w nocy! :)
Margolciu cieszę się, że aż tak polubiłaś NappiMe :thumbs up:
bo to są jedne z najlepszych pieluszek:) tylko mnie chłop pogonił z dziewczynkowymi wg niego wzorami:( dobrze że kupiłam więcej;)
joasiu które to te dziewczynkowe ;)?
a, folk w ogóle nie jest dziewczęcy ;) no candy rozumiem, matrioszki można sprzecznie oceniać ale folk ? :D
teraz z nowej kolekcji dużo do wyboru ;)