Ja miałam to samo - na żywo mnie nie zachwycił i też go sprzedałam....
Wersja do druku
Ja też tak miałam ze szmaragdem - na zdjęciach zachwycający, a w rzeczywistości jakby bury? nie podobał mi się.
(I z Katją tak mam).
A ja mam coś specjalnego dla indiofilek. Dziś miałam przyjemność gościć całe stado indio wełnianych:
http://lh3.ggpht.com/_BBg4J_b75Tg/S7...0/IMG_0054.JPG
od góry:
terra
sonne/terra
schiefer
kobalt
Marto same cudeńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) pieknie sie prezentują hehehehehe fajnie bylo zobaczyc tyle wełenek na żywo :)
OT: czekam na reszte fotek :)
i mossika brakuje jeszcze :)
ten na dole to co? ładny
Podpisałam, choć miałam wam ochotę zrobić konkurs :mrgreen:
No, rotbuscha mi strasznie brakuje, ale.... nikt nie chce sprzedać :( no i kolekcja na tym cierpi... ;)
sonne terra jest cudowna
Marto - dziekuję za zdjęcia:)
A ja chciałam się pochwalić że dołączyłam do Was bo niedawno kupiłam indio natur z wełenką i jestem zachwycona. I nawet mój M. dał się zachustować w indio a wcześniej to nawet na próbę nie chciał:)
właśnie myślałam ostatnio p papai, dzięki kanka9 za zdjęcia :)
A ja nie widzę zdjęcia?!?!?!!!
jestem indiofilka - ostatni sen na to wskazuje.... - ale juz tylko jedno indio u mnie zostalo (eibe)
natura sprzedalam 5 dni temu i juz tylko moge sobie poplakac w poduszke.
ale sen za to mialam boski!!!
edit:
kanka na ostatnim spotkaniu kk widzialam Twoje chusty - piekne!!!!
byla byla... teraz do mnie na kawe przyjedzcie! moze po dlugim weekendzie. i ja tez chcem sobie cos indiowego pozyczyc - a co!?:cool:
hehe spoko ;-) niech tylko ta moija skończy brać antybiotyk i niech odzyskam samochód bop teraz jesm kompletnie uziemiona ;-/ Aaaaa może załapiesz się już zobaczyć nowe jedwabne peniski ;-)
i ja sie pochwale ze jakis czas temu nabylam indio rubinrot :-))