Nastusienka sprawdź może w ustawieniach tapatalka czy masz odhaczone podgląd zdjęc (ustawienia watków).
Nastusienka sprawdź może w ustawieniach tapatalka czy masz odhaczone podgląd zdjęc (ustawienia watków).
Zaktualizowałam Tapatalk o widzę - piękne! Anyczko ta Twoja będzie Ci bardzo pasować :)
U mnie bez Tapatalka też widać i na telefonie i na komputerze.
Czyli może to u mnie problem, a zawsze widziałam wszystkie zdjęcia:/
Ja wszystko widzę (z kompa), chusta jest cudna i ja ja chcę;) Asiu, czy wysyłasz paczkomatem?
:thumbs up:cuda
Jak kupię potrzebniejsze sprzęty to się zgłoszę
Asiu mojemu dziecku zachciało się takiej czapki ...PO CO JA OGLĄDAM TWOJE CUDA W JEJ OBECNOŚCI przecież to karalne powinno być Dziecko się uzależnia podobnie jak matka ;) Chwila prawdy- czy link się wklei ... JEST ...A jak się ma miodowa czapka do mojej musztardy ???
https://photos.google.com/share/AF1QipNgNQ02U-19G-KR-2w3Zmn1JVn4-qbsX_d5zGbGYG09QI9SJ0nHcr3ouG959DtPuA/photo/AF1QipPNStfl6k39uyvle6NPrSnv6P7AZjJEKgMmcitU?key=a WVrektWMFg2ZnZnaldjUXM5cGdjZjAwTEJwYWJR
To ja poproszę tę miodową (wcześniej nie zamawiałam )jeśli jest taka większa, jak dla mnie ;) na razie nie wysyłaj, zorientuj się proszę ile będzie kosztowała lisia czapeczka
Zmierzę jutro My lubimy niezbyt ciasne czapki
Asieńko czy ta szara chusta w kwadraty z czapą są wolne? Ale piękna:love:
Czy 100% wełna w odcieniach popieli wraz z czapka sa wolne? Jesli tak, to wezmę. Daj znać tylko, czy jest bardzo gryząca?