A ja już doczekałam się. Paw aqua przybył wczoraj. Ciąg dalszy nastąpił w wątku "pawioza" :hide:.
Wersja do druku
A ja już doczekałam się. Paw aqua przybył wczoraj. Ciąg dalszy nastąpił w wątku "pawioza" :hide:.
Super!
A ja jeszcze na Rubin Golda czekam :heart:
Na Jesienną Polkę...i się doczekałam awiza w skrzynce :rolleye:
Ja też czekam na listonosza, który mi przyniesie... hakurki! :mrgreen::lool:
Lada moment powinien być... :roll::whistle:
Czekam na taką jedną szmatę, co już przyleciała tu raz z USA, rozbiła się o cło, powróciła do Stanów i teraz znów wyruszyła ku mnie. W sumie to czekam na nią od... lipca?:hmm:
I ja czekam na coś, miałam nadzieję że dotrze dziś, ale chyba będę musiała poczekać do poniedziałku... :twisted:
czekam na pawie :) ale chyba dziś już sie nie doczekam :(
a ja czekam na Indio Ocean i Hibiskus :D
3 wyleciały 2 przylecą stan -1 czyli jest jakaś redukcja :lol:
na roberta i pasiastą lanę...
Ja czekam już tylko na różniste kosmetyki :heart:i jest mi z tym dobrze...chyba osiągnełam chustozaspokojenie:whistle:
Do mnie lecą Olivie, Pawie Junos i Indio Ocean :mrgreen:
Czekam na pawie nati i bardzo jestem ich ciekawa;)
:cry: przyszłam się pożalić :cry:
czekam i chyba się nie doczekam...
6go listopada ponoć pani wysłała roberta i d..pa do dzisiaj go nie ma. Przesyłka nie była monitorowana i pani napisała, że na poczcie jej pomóc nie mogą i jedynie mieć nadzieję, że dojdzie kiedyś tam :cry: a tak polowałam na tą szmatkę i jak się udało to o...
i teraz nie wiem, czy mogę żądać zwrotu gotówki, czy może zacząć wyjaśnienie problemu (na ebay'u)...
:evil:
kachasku - współczuję... A czy pani przypadkiem nie ściemnia? :ninja:
Ja też wreszcie czekam!!! Już tak dawno nie czekałam... :roll:
Na turkusowego pancyka! :jump::jump::jump:
`a płaciłaś paypalem?
jeśli tak to nie będzie wielkiego problemu,zgłaszasz że nie otrzymałaś kupionej rzeczy i zwracają Ci kaskę a blokują ją na koncie sprzedawcy
a w temacie, czekam na Indio Olive;)
i na pancyka też będę czekać jak tylko go opłacę:)
bo to dhl päckchen, na który dostaje się tylko paragon, że wysłane. Nie ma nr nadania (tak jak zwykły list). Napisała mi wcześniej że sprzedała już ponad 10 chust i nie miała problemu i że nic z tego nie rozumie. No ja tym bardziej...
Napisałam na razie do babki, że proszę o zwrot pieniędzy, nie poskutkuje, zgłaszam do ebaya
Leci do mnie Japanek nowy :high::high::high:
a do mnie też coś leci... Katjusza? :)
Ja zaczynam czekać na listonosza :mrgreen: Może w przyszłym tygodniu doleci mój Mystic Petrol ;) :high:
a ja czekam na uszycie nosidła:)
robert nie doszedl, kasa tez zabladzila po drodze:thumbs down::hmm:
ale jeszcze jakob i indio pistacjowe ponoc lecą ;) doleca?!
Po kilku perturbacjach (i nadal nie wiadomo czy to koniec:hmm:;)) jedzie do mnie Japannnnnnn:twisted: Do piątku powinien być:lol:
ha czekam i już nie mogę się doczekać na cudo nad cudami - mojego osobistego MT by Tulikowo:mrgreen: :high:
czekam na moją wymarzoną szmatę :mrgreen:
Eden Caprica:high:
nareszcie :mrgreen:
Alifi,jak ja Cię dawno nie widz.. czytałam ;)
Ano ta szmata to jedyna oscha która mną tak zawładnęła.Teraz dzięki pewnej cudownej mamie będzie moja.Już się nie mogę doczekać :)
Picture spam gwarantowany :mrgreen:
Na kurtkę dla dwojga czekam :high: Nareszcie.
Ja czekam na Osche sztuk trzy i na śnieżynki moje wymarzone :love:.
A ja czekam na moją wypolowaną Divę i doczekać się nie mogę:fire:
O która diva? Bo ja właśnie myślę, czy brać divę czy nie.
ja czekam na Kokadi Nessaja:)
Wełniana Reticella. Jak sobie wyrobię opinię, to się nią podzielę:hello:
Do mnie przyleciał konopny antracyt, ale kiedy będę nosić, to nie wiem...
na wełniane indio natur
A ja już od tygodnia czekam na hula hop :) I na materiał na tutu też od tygodnia :evil: I kurier dzwonił, że zaraz będzie :applause: