Ojojoj sorry welniane sprzedawalas oczywiscie! Wybacz :)
Wersja do druku
Bardzo proszę o podpowiedzieć w jakiej cenie mogę sprzedac girasol donau 4.2
Chusta w stanie bardzo dobrym
Po ile chodzi Didymos Jan 4,2 bawełna bez wad, około 11-letnia?
Bardzo proszę o poradę w sprawie ceny:
Gradacja na Pawiach Didymosa 50% len, długa 6-tka, prawie 5m. Chusta piękna, zadbana, bez wad, drugi właściciel.
http://a.gne.s.fm.interiowo.pl/chusty/pfau4.jpg
Może ktoś wie jednak po pile pasiaki didka chodzą?
Patrycja, podobnego pasiaka didka koleżanka kupiła na ebayu za 110 zł na nasze.
A to jest normalna cena pasiaków, czy kupiła okazyjnie, bo to jest różnica? Indio za 100zł też można dostać.. ;) (Jak ktoś ma szczęście)
Myślę, ze Jan to maks 150 z zł, próbowałam sprzedac za więcej,ale nikt go nie chciał
Nie wiem, czy okazyjnie, po prostu nikt wyżej nie licytował..
Indio za 100 zł...? Chyba żartujesz ;)
Nie żartuje, widziałam już indio w gratisie do amazonas za 30zł ;P więc wiesz..
Omg! I ty je kupiłaś??
Niestety nie ;P
A rapalka paisley ile jest warta? No i hopek osaka?
dziewczyny ile są warte szare flamingi bambus/bawełna natibaby?
rapalka paisley 120zl mysle, rapalke jednobarwne 80-100zł, pasiaki didka zalezy ktory i jaki stan. Katja pasiak sprzedaje sie jak gorąca bułeczka. Jana z czarna metka i to 5tke mysle że tak 150zł jest ok. - pasiaki głównie kupują chustonówki i tutaj na niekorzysc jest rozmiar 5, bo wiekszosc nie wie co wziac i woli kupic 6. Cena z ebaya sie nie kierowac, bo w Polsce wiekszosc chust chodzi drozej. A jak ktos ustrzeli tam tanio i zaplaci za przesylke do PL to i tak wychodzi mu często cena na polskim rynku :)
A pomoże mi ktos wycenić Indio gelb (żółte) rozmiar 5, czarna metka, uzywane niewiele przeleżało sobie szafie??
dzięki!
na razie nie zamierzam sprzedawać ale kto wie jak mnie przyciśnie...ja mam 4,6 tą chustę więc myślę, że tyle ile zapłaciłam 250 będzie nadal ok :)
Wrapsodia - widziałam na FB rozm. 5 za 370 (to Twoje?) a rozm. 6 za 400. Nie wiem czy czarna metka zmienia cenę :)
Dziewczyny orientujecie się może ile chcieć za meitaja pathi - mało używany , bez kapturka.