Monika, tak mi się rzuciło w oczy, że w nowej kolekcji pieluszki mają tylko białe napy. Tak już będzie na stałe czy kolorowe powrócą? Przy pulu z jasnym tłem to mi nie przeszkadza, ale w sowach np. już troszkę tak.
Wersja do druku
Monika, tak mi się rzuciło w oczy, że w nowej kolekcji pieluszki mają tylko białe napy. Tak już będzie na stałe czy kolorowe powrócą? Przy pulu z jasnym tłem to mi nie przeszkadza, ale w sowach np. już troszkę tak.
Martulec bardzo ok :)
Agis tak już będzie. Firma się rozwija, tych pieluszek już nie jest kilka sztuk. Białe napki to dla nas ogromne ułatwienie (zwłaszcza w zamawianiu i doszywaniu kolejnych sztuk..). W moim odczuciu pasują do wszystkich wzorów. Ale oczywiście każdy ma swój gust :)
osobiście podobają mi się białe napki, jednobarwne też są ok. natomiast bardzo nie lubię jak na jednej pieluszce są wielokolorowe napy. mam wrażenie fuszerki wtedy:roll:
Rzuciłam okiem na wszystkie nowe pieluszki i moim zdaniem białe napki dobrze prezentują się na każdym wzorze. Także na sowach :-)
Biały to uniwersalny kolor, więc pasuje do wszystkiego. Tyle, że ja właśnie lubię kolorowe napki i to właśnie różne kolory na jednej pieluszce :D
Ja nawet nie zwrocilam uwagi, jakie do tej pory mialam napiki na Twoich pieluszkach:hide: ide sprawdzic:)
A maki jeszcze beda?
Kolor napek wywołał ogromne emocje :p
Chciałam jeszcze zapytać czy formowanka rybki będzie jeszcze, bo widzę że wyprzedana, a mamy z takiego samego materiału pościelkę :)
Podoba mi się ostatnia odpowiedź Moniki: będzie, będą :)
No to skłoniłyście mnie do refleksji na temat nap w pieluszkach :-) I dochodzę do wniosku, że poza pieluszkami handmade z tutejszego forum nie spotkałam się z kolorowymi napami, poza Bumgenius gdzie kolor nap jest dostosowany jednolicie do koloru gładkiego pulu. W nowej kolekcji Moniki zdecydowanie wolę białe napy bo na pieluszkach jest dużo bieli i przy jasnym tle nie dominują napy nad wzorkiem pulu.
:oops: Ale będzie za około 2-3 tygodnie ;)
tez mam wrażenie że tego się tak bardzo nie zauważa :)
O, mam takie samo odczucie. te wzory są na tyle bogate, że kolorowe napki je trochę w moim odczuciu zaśmiecały. Przyznaję, to mój M. mnie mocno namawiał na to by były białe, ale efekt mi przypadł mocno do gustu :)
A mi się dzisiaj przypomniało, że zrobiłam zamówienie i trzeba zapłacić :duh:
Monika, przepraszam za poślizg ale od soboty mam młyn nad młyny..
Nasze sie piora wlasnie:mrgreen:
Wszystkie sa ladne! I jak je zobaczylam to jakos tak nawet konto mniej piszczy,ze tyle wydalam,bo bylo warto:applause:
Tylko jak bedzie jakas nowa seria to maz mnie wyrzuci z domu:hide::twisted:
A wytrzymały na pupie w pociągu te jedne? :)
Super że na żywo nie rozczarowały :mrgreen:
Uzupełniłam leciutko magazyn, nie ma wprawdzie kotów, ale zaplątały mi się np jedne maki czy też podniebne ptaszki :) także gdyby ktoś chciał to jest w sklepie :)