Jak wy ogarniacie ten olx? W tej ofercie inaczej niż po zdjęciu tej książki nie dało się dostrzec. Ja świeżyna w zakupach na olx i tylko z doskoku, może dlatego.
Wersja do druku
Jak wy ogarniacie ten olx? W tej ofercie inaczej niż po zdjęciu tej książki nie dało się dostrzec. Ja świeżyna w zakupach na olx i tylko z doskoku, może dlatego.
Trzeba przeglądać wszystkie nowe ogłoszenia :D
O mamo, odwalacie kawał roboty.
Ja mam też wyszukiwanie włączone i znajduje mi po słowach np w opisie
Najlepsze jest jak w tytule jest "Książki" albo coś w tym stylu, a w opisie "To, co na zdjęciach" ;)
W ogłoszeniu w podobnym stylu przedwczoraj znalazłam przypadkiem coś, czego już długo szukałam!
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Tak, tylko tu nawet opisu nie było. Nie dzieciowe, ale jak takim sposobem traficie na Blues kojota Christopher'a Moore, to dajcie mi znać ;).
Kto szukał "Morza cichego"? Lulka sprzedaje tanio na bazarku. Bardzo warto!
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Super, ja też mam z allegro. Oboje z mężem popłakaliśmy się przy tej książce..i od tego czasu m. przymyka oko na moje zakupy dziecio-książkowe ;-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Och Natalko wybacz żem Cię ubiegła.ale cieszę się że masz swój egzemplarz :*
czy wielki piknik jest poszukiwany?
Aniu, Soul szukała bardzo
Szukam Kopciuszek Szancerowa wydawnictwo G&P seria Baśnie wszech czasów http://lubimyczytac.pl/ksiazka/236863/kopciuszek
Ktoś chyba szukał:
http://olx.pl/oferta/krolowa-sniegu-CID751-IDdEpqD.html
Ja szukałam. Zapytanie wysłałam, mam nadzieję że nikt mnie nie ubiegł. Siedzę na forum i odświeżam non stop, a tu przed południem prąd wysiadł i dopiero teraz odczytałam. No w takim momencie.
edit: Zapytanie wysłałam i prąd mi znów zgasł. Zobaczymy co dalej ;). Ktoś tu usilnie chce zapanować nad moim portfelem.
edit2. BUUUuuuu... Królowej Śniegu nie znaleźli na magazynie... Nie mniej dziękuję Lucy za namiar. Szukam dalej.
Baaaaaaaaaardzo poszukuję książki z Muchomora "Święty Mikołaj". Może jakaś posiadaczka chciałaby się pozbyć? :-)
Pokaż jak wygląda
Widziałam kilka razy wiec będę teraz zwracać uwagę