Aginiu widziałam jeszcze 2,7m na NM, tylko nie wiem, czy ten rozmiar Ci pasuje.
Wersja do druku
Aginiu widziałam jeszcze 2,7m na NM, tylko nie wiem, czy ten rozmiar Ci pasuje.
Dobrze, że mnie te indiacze tak bardzo nie kręcą, chociaż bardzo mi się podobaja. A może szkoda, bo ja obecnie bez marzenia chustowego i mi ciężko z tym:twisted:
ciekawe czy nino gold violet dzisiaj dojdzie?:bduh:
ja się doczekałam:)
xela już z nami :mrgreen:
teraz czekam na krótkie pawie aqua
mój już dzisiaj był przyniósł tylko stempelki:thumbs down: no, ale szmatki dzisiaj dopiero mają wyjść od wysyłających, więc nie dziwota:mrgreen:
na pieluchy za to z bazarku czekam i czekam i nic:hmm:
A moja Nora jednak się odnalazła i została wysłana w piątek ponownie :high: Chyba żadnej chusty nie byłam tak ciekawa, jak jej, oby oczekiwania nie przerosły rzeczywistości :lol:
Kachasek doszła chusta :high:
Tylko co ja mam teraz z nią zrobić :confused::lol:
Moje dziecie straci nerwy zanim cokolwiek mi się uda zamotać :D
RSI wypatruję z rozżewnieniem, bo ta chusta miała zostać w posagu dla Gabi, a ja ją głupia wzięłam i sprzedałam:duh: Teraz już jej nie wypuszczę!
Czekam na minerałki z Lumiere.
Czym to przyjedzie??? Poczta? Kurier? Ktoś wie? :mrgreen:
Ja na pawiszcza mroczne :high:
kurier zostawił karteczkę na moje nazwisko czyli tym razem pawie prawie trafiły:whistle:
Dziewczyny! To ja też będę czekać, znaczy już czekam z niecierpliwością na wysłanie.
A kto zgadnie :whistle::poke: ?
Podpowiedz:
greeneddie dziękujemy :heart:
A ja wkurzona jestem, bo Nora przyszła, ale po całej jednej krawędzi pozaciągana :cry: Ładna szmata, nawet bardzo mi się podoba, ale będę próbowała ją oddać :-(
I wszystko jasne ... Ja kupiłam kiedyś na allegro Nino jeans-blue w stanie bdb. Było całe w białe paski, nie wiem czy to z proszku, czy odbarwione od słońca. Pani do końca upierała się, że stan jest bardzo dobry a to są normalne oznaki użytkowania .... Na szczęście udało mi się odesłac to NINO. Potem kupiłam na niemieckim ebayu też w BDB stanie, było zaciągnięte, z plamą i jeszcze obrudzone ... zaschnietymi flipsami:D Ale, że kosztowało mnie niewiele to zostawiłam je i dobrze, zaciągnięcie naprawiłam, plama po kilku praniach zeszła a Nino kocham.
Izka - przykro mi:-(
Raz się trafi perełka za grosze, a innym razem...niestety,ludzie są różni.
Mam nadzieję, że los zrewanżuje Ci się jakimś rarytasem za bezcen;)
Izka_74, trzymam kciuki, żeby udało się zwrócić, wiem co czujesz, pewnie totalny wk***:twisted:
Zdradziłam tajemnicę Zoanie, to ogłoszę i na forum, będe mieć PHI :jump:
:thumbs up:
Izka przykro mi :neutral:
Roma - udało się, ja też będę miała swoje :mrgreen:
I ja czekam... na Tree of Life:mrgreen:
:ninja:no to TOL nawet fajne jest
zupelnie nie moje kolory (choc nawet nawet mi w nich)
fajna, nosna, donra
:ninja:
ale nie dla mnie
ja czkam na szalenstwo jesieni czyli pomarancz
kurcze, laski, co to jest phi?? Co to jest tol??
A moze nie chce wiedziec...?