A ja na nic nie idę i nawet mi nie jest przykro :-)
Wolałabym się z Wami spotkać.
Wersja do druku
A ja na nic nie idę i nawet mi nie jest przykro :-)
Wolałabym się z Wami spotkać.
na razie nie ma miejscówki :(
Podkowa zajęta... jak na razie do połowy listopada nie dają nam szans...
na bliskośc dostałam info, że nie ma miejsc.. mi. - musisz mieć niezłe chody, wysłałaś zgłoszenie po mnie, dla Ciebie i Gosi było miejsce a dla mnie nie :/
EDIT - a może my nie o tej samej bliskości piszemy???
za to na blw się zwolniło dla mnie, bardzo się ciesze :-)
taak, to nie o tej samej pisałyśmy ;-) a już myslałam, że wykorzystam Twoje chody i uda mi się podłączyć do Twojej grupy ;-)
pisałąś o poniedziałkowej 4.10?
ja sie nie zapisuję. Przy remoncie PKP dojazd do Warszawy to hardcore. Poza tym w tyg jedynie środy mam luźne... Czyli co ze spotkania nici? :(
nie bardzo jest gdzie.. no chyba zeby.. u mnie:ninja:
no i zeby nie było - zgodnie z topikiem działu, w którym jest nasz wątek odbyło sie wczoraj u mnie kameralne spotkanie - ja w roli pomocnej chustomamy i art-butik w roli gościa :-) dziewczynki zajmowały sie wydłubywaniem sobie oczu, a my motałysmy w kieszonki lalki mojej starszaczki :D..
no ja też na bliskość się nie załapałam, mimo, że wcześniej zgłoszenie posłałam, ale to inna bliskość jak już wiemy :)
na spotkanie zapraszam też do mnie - miejsce chyba jest ???
aha! czyli są różne bliskości... a na jakie Wy bliskości chcecie iść?
na rodzicielstwo bliskości :)
a kiedy ono jest?
wtorek 12.10 "-)
strasznie mi się chce na te wymianki iść w poniedziałek..
Olcia - dotarł do Ciebie adres dziewczyny następnej do kółkowych?
Gaja się puściła :-)
puściła się, puściła!!! :applause::applause::applause:
i co? teraz machniesz stosowny wątek w stosownym dziale ze stosownym filmikiem? :ninja:
no ja idę na te wymianki, bo mam od cholery wszystkiego...
choć jest to tak bardzo rano... :roll:
a to w tym czasie ja przeżywam bliskość z pracą ;)
dotarl adres, dotarl...
juz wyslalam chusty, musze wpisac co trzeba gdzie trzeba
ale cuudnie dzis :-) niebo jest niebieskie!!!!!!!!!!!!!!!!!
co też Ty mówisz? u nas szare, chmurzyskami zawalone...
yyyyy.... wyjechałaś???
LM i co kontaktowałaś się z psychologiem?
Idą do mnie 2 chusty tkane (pożyczka od koleżanki do przetestowania) w związku z tym mam pytanko: Czy jak będę miała problemy to mogę się do was pouśmiechać? Bardzo dziękuję... A osoby sprzedające chusty proszone są o info na priva co sprzedają i za ile (najlepiej z linkiem do koloru chusty bo ja jeszcze w nazwach się nie orientuję)... :-D
sylvia: uśmiechaj się śmiało :-) zawsze jakieś małe spotknko można wykręcić ;-) ja sprzedaję amazonas lollipop, za 130 zł. chwilowo jest na gościnnych występach u art-butik ;-) jeśli ona się nie zdecyduje kupić, to możesz rozważyć.. http://www.google.pl/images?hl=pl&bi...ed=0CDQQsAQwAw
LM, zaraz piszę.
No, to ja już mam potwierdzenie zapisu na 5 warsztatów: bliskość (NIE "ta" ;)), zabawy, szaleństwo, Doman i blw :)
a ja jestem zapisana na: zabawy, kontinuum, i na domana
i od razu mam pytanko - czy któraś z Was idąca na te warsztaty miałaby miejsce w aucie i mogłaby mnie zabrać, czy mam kombinować samochód?
dzięki :)
A my jesteśmy zapisani na jutrzejsze narodziny więzi i czwartkowe zabawy i noszenie dla samodzielności.
hmmm... na zabawy idziemy obie z Me'shell i pewnie pojedziemy jednym...
a na domana jadę z pracy - z domu Chłopaki... mogie ponegocjować... chcesz?
czyli na "zabawach" silna ekipa będzie! :D
mi. - dzieki, nie bede w takim razie robila Wam klopotu
postaram sie wiec cos wykombinowac :)
Olci - na zabawy w jedną stronę mogę Cię zabrać na 100%, ale prawdopodobnie nie będę wracać prosto do domu :/
chyba, że znajdzie się dl mnie miejsce na kontinuum, wtedy służę podwózką :-) o ile się nie mylę zabawy i kontinuum są w ten sam dzień :-)
kontinuum we wt, zabawy w czw
w ten sam dzień... zabawy i kontinuum w czw
Izu - dzieki wielkie, ale potem z fotelikiem przez miasto bedzie mi ciezko... :(
juz z jankiem wynegocjowalam, ze w czw mam auto
zatem pozostaje mi piatek i doman - czy ktos by mnie zabral i odwiozl?
A ja niestety na te warsztaty akurat nie idę - w czwartek wcale nie możemy, Doman nie dla nas (wszyscy mają być zieloni, a my już robimy, więc odpadliśmy za zaawansowanie). Będziemy za to na plecaczkach, tańcach (jakoś sobie tego nie wyobrażam - ale muszę to sprawdzić) i BLW. I zrobimy sobie zdjęcie.
mi. - nie zaczynaj znowu z tą bliskością, hahaha :-)
suri - a dostałaś potwierdzenie tego kontinuum czwartkowego?
na blw też będziemy..
doman też nie dla nas, bo moje starsze dzieci i bez tego nauczyły się czytać za szybko i same kłopoty z tego, to ja się boję stymulować Gaję w tym kierunku ;-)
Dostałam potwierdzenie.
a, czekajcie - ja tez dostałam, tylko sie zakreciłam ;-)
czyli w czwartek zabawy + bliskosc. Olcia - jesli chcesz, moge Cie zabrac
Iza - super, odwiozlabys mnie potem? :)
ale fajnie :)
no tak tak :-) cały pakiet: na zabawy, potem kontinuum, i do domu
/będziesz miała okazję poopowiadać mi trochę o kupferku, co u niego i w ogóle :-P /
agatha - no to na blw dużo nas się spotka :-P
no to cudnie :)
baardzo dziekujemy :) alez sie ciesze :)
A o co chodzi z tymi wymiankami??? Ja chyba nie w temacie...
Już się pogubiłam z tymi bliskościami - czy ktoś idzie na bliskość 8.10???
art - masz na myśli "znaczenie bliskości i dotyku" w edukado? ;-) ja nie idę..
a wymianki są tu: http://forum.chusty.info/forum/showthread.php?t=41830
:-) ale zimy poranek.. a ja zaraz muszę chustę zarzucić i do szkoły lecieć :/
edit - zimny poranek był natchnieniem.. zagrzałam mleko do kawy ;-) mniaaam.. i teraz mam juz drugie zastosowanie dla mikrofali oprócz robienia popcornu ;-)
Iza mikrowelka do podgrzewania mleka jest super...