To ja mam pytanie czysto techniczne: Jeśli jestem zapisana na limit żabek - otulacz a dodatkowo chciałabym domówić kieszonki ze sklepu tooo..?
Wersja do druku
To ja mam pytanie czysto techniczne: Jeśli jestem zapisana na limit żabek - otulacz a dodatkowo chciałabym domówić kieszonki ze sklepu tooo..?
To robisz zamówienie w sklepie a w komentarzu piszesz żabki- otulacz , nick: Wyga
Tyle :) i dopłacasz 52 zł więcej :)
O super, dzięki :)
edit: Maki i Podniebne ptaszki wyprzedane :omg: Będą?!
Wyga będą ale za ok 2-3 tyg.
EDIT: ale widze że pieski zostały niedocenione, a na żywo są piękne! i jabłuszka :)
To zamawiać teraz czy odczekać i wszystko za jednym razem?
Pytam bo nie chciałabym abyś "utknęła" z otulaczem żabkowym dla mnie.
edit: i dużych wkładów też nie ma.
Potwierdzam słowa Moniki - jabłuszka są wspaniałe! To chyba był pierwszy z wzorów, na który się zdecydowałam i wczoraj rozpakowując paczkę, cieszyłam się na widok jabłuszkowej pieluszki jak małe dziecko :) Pieski natomiast zyskały sympatię mojego męża :-)
duże wkłady tez za 2-3 tyg. czekam wciąż na frotę bambusową.
Jak coś chcesz to zmaów teraz poślę Ci już z tym żabkowym otulaczem :)
Psiaczki są rewelacyjne! Kupiłam w końcu otulaczyk w pieski :mrgreen: Zresztą, moim zdaniem cała kolekcja jest rewelacyjna :love:
Oj Monika bo zaczne myslec nad jablkami :d
Małych wkładów też już nie ma :ninja: :mrgreen:
skoro na żywo pieluszki są jeszcze piękniejsze to proponuję, żeby dziewczyny, które już te cuda posiadają wrzucały zdjęcia pieluszek na modelach :mrgreen:
Oj ja na swój model muszę jeszcze troszkę poczekać :mrgreen:
Czy dotarł mój mail o połączeniu dwóch zamówień? Bo nie dostałam odpowiedzi...
:D
Dziewczyny chłopcy prawie śpią i zacznę ogarniać.
sossua nie wiem czy dotarł :rolleye:, starałam się odpisywać, ale automatycznie łączę dwa zamówienia od jednej osoby ;)
Wyga są składane wkłady na pewno :) i to w promocji ;)
A zdjęcia na modelach- super pomysł!
Zdjęcia otulaczy już na stronie :)
a ja ogarnęłam wszystkie zamówienia, popisałam do tych co miały wątpliwości. To co opłacone to zapakowane i w pn wyruszy do domków :)
Chciałam tylko powiedzieć, że już sądziłam, że z zachwytu nad pieluszkami wyrosłam ;) a tu mnie tyle wzorków po prostu zachwyciło.
Moniko to chyba Twoja najpiękniejsza seria. Serdecznie Ci tych cudeniek gratuluję :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
a mnie chyba jeszcze pregnancy brain nie opuścił... jakimś cudem nei zauwaźyłam ze jest druga strona kieszonek i przegapiłam pieski :) ano nic, na razie przetestuję to co do mnie idzie i dokupię pieski i może coś jeszcze :)
egla dziękuję :) i skrzynkę przeczyść ;)
Martulec jeszcze nie wysłałam, pieski możesz jeszcze dokupić i pójdą jedną wysyłką :)
Och, jak bossssko, zamówiłam, przelew zrobiłam (na 55zł - bez kosztów wysyłki) i w komentarzu napisałąm że proszę o połączenie zamówień i podałąm swojego nicka.
Czy tak jest ok?