Dziękuje :) !safari dokupione :D zakupy uważam za oficjalne zakończone :D
Wersja do druku
Dziękuje :) !safari dokupione :D zakupy uważam za oficjalne zakończone :D
jednak pojawia się więcej pytań:/ czy wkład ręcznikowy wystarczy na noc, czy powinnam do niego dołożyć... no właśnie, który wkład? long czy standard?
Olla to zależy ile maluszek sika. Ja w nocy wkładam składany+ long.
I ja dokupiłam safari!! :heart:
Stosik naszych pieluch zakończył się na tej pieluszce.
Gdyby mnie przypadkiem korciło na kolejne zakupy, to proszę skopiować mi ten post :hide:
Olla naj naj na noc jest formowanka plus otulacz (formowanki będą za około 3 tyg) ale kieszonka + te wkłady które mówiłam powinny zdać egzamin. W dzień wystarcza sam składany wkład bądź komplet standard+ long
Losanna :lol: zapamiętam ;)
ifinoe mi się jabłka tez podobają :) a na żywo ten jasny zielony jest przepiękny :)
MonikaK czy jest możliwość odbioru osobistego?
o jaaaa, myślałam, że jutro będą, a to już dziś było
i kotki mi wykupiłyście, ja się tak nie bawię :(
Zamawiając pieluszkę wpisałam niepełny adres :duh: (chyba tak się zaaferowałam tym, że już są). Wysłałam już w tej sprawie maila. Czy zamówienie będzie normalnie przyjęte i mogę wpłacać?
łoesu, jakie kotki ładne!
tak, posłałam Ci maila, napisz mi tylko kiedy by Ci pasowało, adres masz w regulaminie sklepu
dita pw puściłam, nastąpiła zamiana kotków w jednym zamówieniu więc jedne dla Ciebie są :)
jasne, poprawię ten adres :)
:kiss: na Ninkę by pasowały pięęęknie :)
Dziewczyny w ramach informacyjnych- nie wiem czy wszystkie dostały potwierdzenie zamówienia, wszystkie są przyjęte. Wieczorem (jak dzieci posną ;) czyli po 19) napiszę podsumowania ratalnych jeżeli któraś nie wie co i jak :)
Przepraszam jeszcze raz za zamieszanie z safari :hide:
Wieczorem zdjęcia otulaczy wrzucę bo już są.
A uzupełnienie wzorów które się skończyły będą za ok 2-3 tyg.
Jejku moja maki są przecudne :) czy mogę już wybrać drugą pieluszkę w ramach konkursu?
edit: aha makową chciała bym kieszonkę jeżeli można :) bo widzę że już tylko jedna została.
Moniko, ja właśnie nadal nie dostałam potwierdzenia. Czy w takim razie będziesz wysyłać informacje na mail odnośnie kwoty i tytułu zamówienia? Czy na priv pisać?
Ja w tej chwili nie pamiętam numeru zamówienia (szybko zamknęłam stronkę licząc, że przyjdzie potwierdzenie) i nie wiem jaki ma być tytuł wpłaty :(
Jeszcze w dodatku zrobiłam drugi zakup tylko na safari, więc mam dwa numerki zamówienia. :) No i mam nadzieję, że pozostał komentarz z żabkami. :)
Normalnie szał po odsłonie tej nowej kolekcji! :thumbs up:
Losanna wieczorem podeślę maila z posumowaniem co i jak :)
Kulesława Twoje maki są oddzielnie odłożone (te dla Ciebie znaczy się :) ) oczywiście , możesz wybrać co chcesz jeszcze, z tego co w sklepie jest dobrze? EDIT: są przecudne, to prawda :)
Olla przed chwilką wszystko Ci na maila napisałam :)
A ja mam maki :love: Czy moge prosić o wysłanie z zamówieniem Kuleslawy?? (napisałam w zamówieniu w notatkach)
Przed chwilą wysłałam Ci maila :)
Zakochałam się w tej kolekcji :)
Mazumal żaden problem. Mam nadzieję że ogarnę te wszystkie łączenia :rolleye:
Kulesławo zaraz spojrzę. A potem wracam do dzieci, bo Ignacy mnie tu potrzebuje :)
Monia :) masz zapchaną skrzynkę, a chcę odpisac :)