super !!! a folkowe od razu w przecenie ;> a kratka nie hmm ;>
edit: widzę ,że folkowe promocja już się skończyła :D
Wersja do druku
super !!! a folkowe od razu w przecenie ;> a kratka nie hmm ;>
edit: widzę ,że folkowe promocja już się skończyła :D
dla mnie sówki i pieski :D
Chyba muszę pomyśleć o szybszym serwerze :D
EDIT: slomka :) racja, a TE sówki podobają mi się bardzo :)
ok rozumiem :) zakupy prawie zrobione :D
MonikoK, czy ma przyjść potwierdzenie zamówienia? Bo jakoś do mnie nie dotarło jeszcze, a już jakiś czas temu zrobiłam zakupy.
Może to przez serwer? :)
Moniko czy będą też worki na pieluchy?
Losanna przyjść powinno, ale serwer faktycznie ledwo wydala, dajcie mu czas, w razie czego proszę o pw jakby do jutra nie doszło.
vessna za jakiś czas będą ale z tej starej kolekcji. Tylko muszę znaleźć czas by je uszyć
I zakupy poczynione:applause: tylko zwariowalam i portfel troche piszy:hide: przy takich akcjach to ekonomika wielorazowek troche sie nie sprawdza:twisted:
Limitowane zabki sa przepiekne:thumbs up::heart: dobrze,ze zapisalam sie i na otulacz i na kieszonke:high:
Edit: mnie osobiscie podobaja sie wszystkie i dlatego musialam zrobic wieksze zakupy niz planowalam.. ta,kazde tlumaczenie jest dobre :P i jeszcze pozytywnie zaskoczona folkowymi kwiatkami,bo wzor mi sie nie podobal,a pieluszka na zdjeciu mnie urzekla i musialam ja kupic... Jestem chora, jestem chora...
Chyba trzeba będzie szybko uzupełnić magazyn. Zostały pojedyncze sztuki niektórych wzorków. :cool:
jupi już wszystkie upolowane !!! zaszalałam trochę :D piękne są :) napisze pw za chwilkę ;)
Mówiłam, że wspaniałe? :) To jak już w NappiMe są, to i ja mogę się brać za ujawnianie pieluszek światu :)
a ja się wyłamię - dla mnie jabłuszka :love:
Witajcie:) nie wiem czy tutaj mogę o to pytać - Jakie wkłady nappime powinnam kupić do kieszonki? na stronie są trzy rodzaje. Mój Synek ma skończone 7 miesięcy.
Monika- ostatnie jeszcze tylko pytanie ;) będzie wzór safari ? bo jakoś utkwiło mi w pamięci, że chyba tak, a nie ma go ;>
ręczniczkowe to jeżeli chodzi o chłonnośc to samo co standard+ long lub 2 * standard. Ręczniczkowe szybciej schną, więc ja je wolę, ale przeszywane łatwiej ułożyć w pieluszce.
O żesz :hide: nie włączyłam go na sklep, a byłam pewna że to zrobiłam :hide: Już jest!
Dzięki za pomoc:)
Mam jeszcze jedno pytanie czy w wkłady ręcznikowe można również włożyć w otulacz?
Oczywiscie ze tak :)