Nie ma problemu :)
chciałabym taką opaskę i mitenki do niej ;-) jest szansa?
Komplet w kolorze czerwonego wina do akceptacji:
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...M5eUU/3690.JPG https://googledrive.com/host/0B6vJVN...M5eUU/3691.JPG
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...M5eUU/3692.JPG
Śliczne Ile ta chusta?!
Ale piękny ten komplet! Asiu ma Tobie wszystko ślicznie wygląda:)
Tak Asia gdzieś pisała ze nie bardzo jej w czapkach. A moim zdaniem cokolwiek ma ma głowie wygląda tak czy siak cudnie!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
witaj Asiu! Ja bym taką zimową bardzo ciepłą czapkę wełnianą chciała, w szarościach najlepiej. Kolejka długa? :)
Piękny! !!
Asiu mnie w pracy aż zapytali ile mam tych chust pięknych; ) rzucają się w oczy bardzo:) są wyjątkowe :heart:
Asiu, cuuuudna ! Ale sie ciesze.
Ten wzór jest bardzo ciekawy, taki tradycyjny? Niech się dobrze nosi Olula :-)
Dziękuję! Wszystko zależy od ceny wybranej włóczki. Generalnie od 150 zł. w górę.
Dziękuję :kiss: Naprawdę? Bez przesady :) Choć to bardzo miłe :)
Nie lubię czapek, ale noszę ostatnio, bo już wolę siebie w czapce niż katar do domu przywlec.
Musiałabyś trochę zaczekać, napiszę priv jak Basia zaśnie.
Dziękuję! Bardzo, bardzo mi miło to czytać :)
A jak ja się cieszę :):):)
:) Czapki poleciały :)
Oki będę myślała na razie czekam na czapkę i komin i mitenki Asiu ale talent masz Oglądałam galerie wszystko piękne
Opaska już u mnie jest piękna Zastanawiam się nad chusta do niej Z takiej włóczki z motywem róż
Ale mi dzisiaj humor poprawiasz :)
Bardzo się cieszę :)
Widziałam gdzieś schemat jeszcze bardziej "różany" tylko czy go znajdę? I kiedy to wszystko dziergać? Pomysłów mnóstwo, a czasu nie ma...
sniegga nie udało mi się w czasie spania napisać, ale pamiętam :) Odezwę się.
Ja to się skuszę na tą chustę jeszcze z motywem róż ;-) Jak dasz rade Ona akurat na później może być niż komplet nieoczywisty :-D
taka szara z pierwszego postu będzie śliczna :-) a mitenki szare. Super, bo czapek nie lubię :-) Myślę jeszcze, żeby drugą opaskę wykończyć jak pompon, na całej szerokości krótko "wyszczyc" na taki króciutki meszek, żeby udawała kożuszek, jak to by mogło wyglądać, jak sądzisz?
magnus ciagle jeszcze nosze filetowa czpake od Ciebie z kwiatkiem, a to kilka lat. Caly czas z przyjemnoscia. Dziekuje za super czapke. :)
Na kiedyś tam dam radę :) Chodzi Ci o taki wzór jak ta ostatnia czerwona? Poszukam jeszcze tego, o którym pisałam i Ci podeślę, jak znajdę.
O.k. To jeszcze mi napisz obwód głowy na priv i odezwę się jak będzie gotowa. Bo to byś musiała zaczekać do listopada. Wcześniej się nie wyrobię.
A co do pomponiastej opaski, to nie mam za bardzo pomysłu, jak taką zrobić.
Bardzo dobre wieści :) Czapki nie pamiętam, ale to nic. I tak się cieszę :) Dziękuję za ten wpis.
Stanowczo dziś dzień dobroci dla mnie :) Bardzo się przyda, bo pogoda paskudna, a do tego mój podobno sprawny samochód (jak twierdzą panowie od przeglądu, na którym był przedwczoraj ) właśnie nie chce zapalić. Stoję więc pod paczkomatem i czekam aż moje autko zmieni zdanie ;) Akumulator do wymiany.
To ja czekam na ten wzór co mówiłaś bo bardzo mi na tych rozach zależy :-D Czuje ze bedzie to wyglądać nieziemsko a na punkcie szalikow chust itp mam fisia lekkiego ;-)