Napięcie rośnie :lol:
Wersja do druku
Na udzie tez :D :D :D
Ktoś się losuje na brzydkie Alto? :lol:
W watku fanek zwierzenia :P
Japanese Knot Chisai Fern jest na stronie, znaczy do wylosowania :). Ktoś na to poluje? Bo ja nie chcę, ale mogę dla kogoś losować.
Ja juz sobie "zalosowalam". Myslicie, zeby jeszcze raz sie zalogowac? :P
Ja odpuszczam, bo jeszcze mniej mi się podoba niż zielone chmury...
ani wzór ani kolor...
A może ktoś chce, żeby mu zalosować? Bo znając moje os...ane szczęście to mnie wylosują nawet dwa razy :duh:
tez se zalosowalam a co ;) a potem przypomnialam sobie, ze oni chca, zeby komputer poczyscic najpierw, czego oczywsice nie zrobilam. wiec wyczyscilam, zalogowalam sie raz jeszcze, dodalam - i mi powiedzialo, ze nie dodalo, bo przekroczylam limit. czyli, ze cos chyba poprawili...
edit: mnie sie tez nie podoba, juz w sumie chyba nic z kolekcjki. ale ja na wymiane licze po cichu :ninja:
A ja sobie zalosuję Tylko jak? Wrzuca się do kosza i co dalej? go to checkout? czy jak?
yyyy... gdzie?
http://img824.imageshack.us/img824/9089/oscha.jpg
po przejściu na checkout mam tylko coś takiego...
wejdz na go to checkout to Ci sie pojawi :)
spadam do szkoly ze starszym...
edit: a to cos jest zle, teraz doczytala, ze masz sume? jestes zalogowana?
spprobuj wywalic wszystko, wyloguj sie, wyczysc komputeer, zaloguj sie jeszcze raz i dodaj co tzreba.moze pomoze...
na innej przeglądarce mi działa, na chromie nie... już wszystko wiem...dzieki
Ja nawet nie biorę udziału w losowaniu, bo ta chusta za brzydka :lool:
Patrz, a mnie sie podoba, niby mdla, ale wlasnie taki delikatny pastelik. Jedyne co mi podeszlo poza edenem z tussah ;) na ktory czekam i czekam.
News z FB:
Draw for JK Fern has now finished, next one should be up today with the remainder of the Deep Forest Collection (Eden Copper Beech, SN Ash & Phaise Juniper), we'll update on that shortly.
fajnie, fajnie :D