No kurcze podpisuje sie pod Pondo , gdzie są szaro/czerwone. Dlaczego my znów jesteśmy te gorsze?
Wersja do druku
No kurcze podpisuje sie pod Pondo , gdzie są szaro/czerwone. Dlaczego my znów jesteśmy te gorsze?
Ömarlam!! Przeciez ta zielen jest krolowa zieleni :love: :love:
Ja zamawialam len, wiec jestem ciekawa jak wyjdzie ze srebrzystym lnem. Tej zielono czarnej tez jestem ciekawa (nie zamawialam) - ktos tu zamawial?
PS: Denay - klaniam sie ze wzruszenia z racji twego poswiecenia :mighty::mighty::mighty: iii jeszcze jeden, ze skompletowalas baterie :mighty:
a te szaro czerwone sa :beat::beat:
Moglabym normalnie zamowic wszystkie warianty (oprocz zoltego moze :ninja:) - jakbym miala kasy po uszy i z kazdej jednej mialabym niesamowita frajde
Kamila, będziemy mogły sobie zrobić jakąs czasową wymiankę:D
dla szaro-czerwonych :beat::beat::beat:
ja nigdy tak jak teraz nie żałowałam że kupiłam jedną chustę :duh:
To jak już jesteśmy ustawione na wymiankę to tylko mi przypomnij co zamawiałaś:):)
Ta oliwkowa jest przepiękna :love: :love: :love: Denay super fotki :love:
Już się nie mogę doczekać swoich:
oliwkowego jedwabiu i niebiesko-czerwonego lnu :rolleye:
Denayku super fotki :) kolor taki fajny erbowy? Możesz jakoś porównać z erbą?
To widzę, że chyba jednak nie będzie wysypu jaskółek na bazarku:cryy:
kiedy będą szare jedwabne??????
prawie wszystkie kolory już docierają do domów!
a ja nawet maila nie dostałam...... :(
przestańcie się nabijać z moich fotek (tu był taki gościu z karabinem w emotsach :P)
tak, do erby jej najbliżej :)
Aguś po długim weekendzie mogę Cię nawiedzić ze szmatą :ninja:
A ja nie widzę w tym wzorze nic nadzwyczajnego, nie jest wg mnie ładniejszy od np Irysów czy koniczynek. I nie chciałabym więcej niż jednej. Są ładne ale bez och i ach. Ale może ja mam spaczony gust. Mnie się często podobają chusty, które miesiacami wiszą w sklepie.
Zapraszam, chrzciny 6 ale potem jestem wolniuteńka. Jak weźmiesz jaskóły ze sobą to nawet coś upiekę ;)
dziewczyny która ma lniane?
właśnie [przyszły moje niebieskie
mają dwa zaciągnięcia:(
Czy wasze mają dużo zgrubień?
Wiem,że to len ale jednak moje niebiesko czarne,ta lewa strona wygląda jak piegowata,normalnie zgrubienie na zgrubieniu.Cała taka jest.Tak być powinno? Jakoś dziwnie to wygląda.
No i te zaciągnięcia :evil: