Re: Tylko dla INDIOfilek!!!
O właśnie! terra to jest taki kolor, jaki chciałam... - cudny!
A moje rotbuche jest jakieś takie fioletowawo-bordowawe... i w efekcie do niczego mi nie pasuje. I w efekcie leży sobie na razie, ale szkoda mi się go pozbywać ze względu na fantastyczną miękkość.
może to wina mojego monitora, ale ona u mnie bardziej szara jest niż brązowa, ale śliczna :)
Linda, prasujesz wełnę ?? bo to mnie najbardziej męczy :wink:
i macie jakiś dobry sprawdzony środek do prania wełny dostępny w PL??? bo bym wełenkę troszkę dopieściła :D
Trudno jest uchwycic kolorek terry... bo fotki robione na dworze daja efekt przeklamany... zbyt ostre slonce... Terra jest faktycznie wpadajaca w braz... Powaznie zastanawiam sie nad maznieciem jej farbka... bo lubie farbowac... bo lubie nowe wyzwania :D
Hanti.. mojego nino nie prasuje.. a terre wyprasowalam bardzo chlodnym zelazkiem. Ja piore welniane rzeczy w wool wash firmy Tesco. Moje nino z welna po takiej kapieli zrobilo sie fantastycznie milutkie :D
Hanti, a ile cm szerokosci ma twoja welenka, czy mozesz ja prosze zmierzyc?
mierzłam przed i po praniu, bo mnie nastraszyłyście :wink:, ale nie zmieniła się i ma 67 cm
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
może to wina mojego monitora, ale ona u mnie bardziej szara jest niż brązowa, ale śliczna :)
Linda, prasujesz wełnę ?? bo to mnie najbardziej męczy :wink:
i macie jakiś dobry sprawdzony środek do prania wełny dostępny w PL??? bo bym wełenkę troszkę dopieściła :D
Linda, widziałam terrę na żywo, tylko nie wiedziałam wtedy, że to terra ;) - i to jest właśnie mój kolor :)
http://lh5.ggpht.com/beotia1/SJbdjuD...jpg?imgmax=512
Cytat:
Zamieszczone przez Beotia
O właśnie! terra to jest taki kolor, jaki chciałam... - cudny!
A moje rotbuche jest jakieś takie fioletowawo-bordowawe... i w efekcie do niczego mi nie pasuje. I w efekcie leży sobie na razie, ale szkoda mi się go pozbywać ze względu na fantastyczną miękkość.
Gdybyś kiedyś przypadkiem chciała się go pozbywać to daj znać, ja chętnie go poprzytulam :D
mój indiostosik :D na tym zdjęciu wełna jest najbardziej zbliżona do rzeczywistego koloru.
http://img128.imageshack.us/img128/6...ikindiowd4.jpg
zdjęcia w akcji jak zażegnam zapalenie zatok i przestanę wyglądać jak zapuchnięta świnka 8))
Sliczny stosik Hanti! I widze, ze welenka przytula sie do coralle, fajnie!
Zainspirowana indiostosikiem Hanti dodaję swój :)
Od góry:
Tiefblau
Silk
Pistazie
Sky
Rosenholz
Koralle
Colourgrown green pofarbowane Bright green
http://images39.fotosik.pl/25/59dc03a5c3d883a9.jpg
Trzy pozycje się dublują ze stosikiem Hanti, a jedna kiedyś była jej własnością :D - czyżby podobne gusta? :wink:
Joawoj :szok:
Toż to Indiostosisko już :-)
:applause:
tak czulam ze ta chusta powinna do Ciebie trafic :) niech sie dobrze nosi i czekam na fotki w akcji!
joawoj rzeczywiście podobne mamy te indiostosiki :lol: niezmiennie zachwyca mnie ta zieleń na samym dole :)
nitka dziękuję :D
Mi też podoba się źieleń z samego dołu :love: a powiecie mi co to?? :oops:
piekne indiostosiki :love: A możecie dziweczyny opisać chusty po kolei?? a jak farbowane to czym...pliiiss :)
Poprawiłam się i podpisałam chusty w poście :)
i teraz mam problem kupić zieleń ciemniejącą i potraktować zieloną farbką, czy ten sam zabieg wykonać na brązie :roll: nigdy się nie zdecyduję ....
a u mnie w stosiku od prawej:
konopie farbowane bright green
sky
rosenholz (len)
flamingo
anthrazit (wełenka) farbowana ale nie wiem czym bo nie ja farbowałam
koralle
piękne!!! :) ale Wy piękniejsze :)
Sliczne foty, welenka cudna, a Karolka taka ladna panna w ladnej chuscie :D