Pawie z jedwabiem i ramią :)
Wersja do druku
Pawie z jedwabiem i ramią :)
róże eros ;)
Gady fioletowe moje kochane. Zapocę się ale co zrobić jak dzieć tylko w chuście dziś chce...
Girasol Glamoor, piękny mieniący się różnymi kolorami! Wypoczywamy po wakacjach na balkonie :)
Pollora Arbnora
india sky :high:
Przez ostatnie 2 tygodnie nosiłam w: Braid Islay, Tangerine Dream, SN Aiko, Suryi Tire, SN Nebuli i Indii Purpur - mimo upałów pod 40 stopni maluch był mega zadowolony :duh: :lol:
Kółka jedwabne rano do przedszkola....
później na chwilkę potfory kółkowe - coby rchunki opłacić :D
rapalu i grecja
Dziś było Nubigo.
pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie pawie
My dzisiaj pierwszy raz Agat piaskowy bawełniany LF i spacer po starówce i urzędach. Pranie wieszałam w Nati Ring Prowansja (testowa). A wcześniejszy spacer w Nati Rodos.
moja córka mnie rozpieszcza :rolleye:
surya tiree
braid obsidian
Indio czarno-białe:heart:
Cycata Tula :D
I wielorybki od horpyny :P
Rybaczki karaibskie i triskele honey :)
Szaleństwo! Dawno nie chodziliśmy dwa razy w chuście, a tym bardziej w różnych chustach :D
W piątek Koła Noble i Vintage niebieski, 2 dni nic ze względu na kręgosłup, a dzisiaj ostrożnie bo jeszcze nie jest dobrze, India czerwona :)
ile masz wszystkich chust?:D