jak spojrzałam że wątek się datuje na 2009 rok to pomyślałam "szacun"
jak spojrzałam że wątek się datuje na 2009 rok to pomyślałam "szacun"
Wzięłabym śliwkową, jeśli jeszcze jest :-)
No jak to, tak pisać i nie dać zdjęć??? Aaaa ;-)
Szarą też się interesuję, stanę za olulą :-)
Zobaczę, czy jeszcze da się zrobić zdjęcie, czy już za ciemno.
Całe popołudnie spędziłam na jeżdżeniu po sklepach w poszukiwaniu tenisówek dla A. na wf. Masakra!
Wzór ze śliwkowej chusty można powtórzyć na włóczce ciemno zielonej, grafitowej lub ciemno brązowej. To tak jakby co ;)
Ja bym może szukała czegoś do fioletowego taka śliwka bardziej w fiolet płaszcza. ...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Asiu, ja szara chuste od Ciebie juz mam, ale baaardzo mnie kusi ta mieszanka alpaki z jedwabiem:oops:
dobrze pamietam, ze masz ja w kolorze takiego zgaszonego niebieskiego?
Basiu, poszukam i dam znać. Tylko napisz mi, proszę, na priv, czy jakiś konkretny wzór masz na myśli?
Nie, to jaśniutki szary. Nie ma tam niebieskiego:
https://www.e-dziewiarka.pl/index.ph...emart&Itemid=2
Iwanna, specjalnie dla Ciebie. Choć już było ciemnawo i w rzeczywistości ta chusta jest 100 razy ładniejsza.
Czarnej niestety w takich warunkach oświetleniowych sfotografować się nie dało.
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...M5eUU/3512.JPG
Edit: Zmieniałam zdjęcie na dzienne :)
Czekamy z niecierpliwością na foty, szara mówisz... też przystane, a co - trzeba sobie jakoś osłodzić powrót do pracy :D
Kochane! W końcu jest! Blog mój własny :) Tremę mam jak przed maturą, ale co tam - mam ochotę spróbować. Mam nadzieję, że będziecie zaglądać. Na razie mam dużo zapału, oby mi zostało. Komentujcie, reklamujcie - nie będzie tego bloga bez Was :)
www.mojewloczkowe.pl
Super!
Cieszę się, będę reklamować:-)
A chusta bardzo energetyczną, dziękuję za fotkę :-)
Świetny pomysł Asiu, będę zaglądać :)
Asiu przeoczylas mój post? Ja klepie ten granat:)
Wysyłane z mojego GT-S5839i za pomocą Tapatalk 2
A nie przetoczyła. Nazewnictwo się kłania:) myślałam o tym ciemno niebieskim czyli granat:)
Wysyłane z mojego GT-S5839i za pomocą Tapatalk 2
Zaglądajcie, będzie mi bardzo miło :) I łatwiej teraz podać link komuś spoza forum, bo zalogować się tutaj to jednak jakaś robota.
Na granat trzeba będzie zaczekać - pojawi się pewnie na początku września.