Dobrze, to wezmę jeszcze wełenkę disany :)
Fajnie, ze masz yettę, bo ja mam tylko bardzo starą,jeszce bez nap. A nappime nie masz? Naughty baby nie biorę :)
Wersja do druku
Dobrze, to wezmę jeszcze wełenkę disany :)
Fajnie, ze masz yettę, bo ja mam tylko bardzo starą,jeszce bez nap. A nappime nie masz? Naughty baby nie biorę :)
ja nie mam czym sie pochwalić z pieluch wiec nie wiem czy cos wezme
monikowych nie mam, a NB i ja nie wezmę.
w ogóle mało tych pieluch u mnie, bo lecimy głównie na otulaczu + coś do środka z racji częstego nocnikowania.
Iwka, ale jutro to Ty będziesz gadać, taaak? :ninja: wszak masz wprawę ;)
"coś do środka" też wezmę - dla porównania zwykłą tetrę, kikko i IV. Bambusowe kikko mam, ale się sfilcowały mocno i wyglądają kiepsko
A formowanki macie? Bo moje też zużyte mocno, ale wezmę, żeby tez zobaczyli.
Gadać mogę, nie ma sprawy :) Ale pomożecie?
Wicie co, strasznie się cieszę :) Moje dziewczyny trochę zakatarzone, mam nadzieję, ze mi się modelka nie rozłoży :)
która mi powie, gdzie powinnam się skierować jutro z pętli? przyjadę autobusem
od przystanku 10 przy centrum edukacji musisz iść w stronę szpitala.
pierwsza poprzeczna pod górkę to jest leśna. tam są takie 2 piętrowe budynki - to jest internat.
proponuję, zobacz sobie tutaj: http://maps.google.com/ wpisz dokładny adres i voila!
NB nie bierzecie?? A czeemuuuu??? hihi ;)
Powodzonka jutro dziewczyny :) Tylko nie zagadajcie ich na śmierć nowinkami z chustowo-pieluchowego świata :) hehe
Basinda, koniecznie dopisz się do listy doradców http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=2414. Szukam, szukam, a Ciebie ni ma :(
Czy ja mam jeszcze jakieś ulotki na dzisiaj drukować? Czy już macie?
Przydałyby się:
1. o pieluszkach
2. chustowa - KK np.
3. z adresami sklepów
mam o pieluszkach (od yetty ) - szt.10 albo 11
+ lista sklepów
ściśle chustowej nie rozbiłam, więc jak masz ochotę / możliwości, to druknij
to druknę:)
mamuchap, a jak Patryk jeździ? Na podkładce? Macie? Bo ja bym Was podwiozła, tylko nie wiem, jak z Patrykiem, dla Bartka fotelik mam.
Iwka, ja jestem teraz u mamy na Placu Gwiaździstym, Patryk zostaje u babci a ja z Bartkiem pojade autobusem
Aha, to Ok. Czyli spotkanie bez starszaków :)
I jak poszła pogadanka? :)
Miło było :) WIdać, że słuchali i byli ciekawi. Ciekawe, czy ktoś trafi na forum :)
zobaczymy ile z nich trafi na forum :)
Brawo :D
Przeglądałam dzisiejszy głos, i jest pełno o atrakcjach w koszalinie dla dzieci i młodzieży na ferie, i oczy wypatrywałam licząc, że będzie coś o spotkaniu chustomam, ale ani słowa nie było ;)