ho ho ho ale impra :)
szkoda, że ja niepijąca, bo naleweczki wszelakie bardzo lubię ;)
Wersja do druku
ho ho ho ale impra :)
szkoda, że ja niepijąca, bo naleweczki wszelakie bardzo lubię ;)
poszła ty chustowa jedna!!!!! ;)
przylazła próchna draznić no! :kiss:
to ja tak nawytwornie dziś;)
się poczuję,a co.
http://images41.fotosik.pl/355/808639e271ec4ca4.jpg
O matko i córko! znowu hlejeta? :ninja:
gdyby nie to, że jeszcze karmię, to bym się też napiła, bo już sie na laweczkę załapalam :ninja:
A to może i mnie przyjmiecie? Tylko nie mam żadnych "procentów" ze sobą. Ale żeby nie było tak z pustymi rękoma, to na herbatkę zapraszam ;) Bez prądu ;)
no chyba ze tak.
ale ty zawsze cos dobrego przynosisz,
więc lepiej sie przyznaj co tam chowasz za pazucha w tej papierowej torbie:wink:
łiiiiii, nic nie mam :hide: karmiąca jestem :hide: i aktywnie noszaca w dodatku, wiec mnie pewnie wykopiecie z watku :(
no to i ja się dosiądę, bo i u nas z noszeniem coraz mizerniej... procentów nie mam, ale garem krupniczku gorącego służę. w wersji wege, więc dla wszystkich :)
ech, nie sądziłam, że to tak szybko nastąpi :( następnego mi się chce!
ech, poleje ktoś?
chora jestem, dziecko chore, drugie z ospą, kot mi lata po scianach i psa maltretuje
to ode mnie smaczne i zdrowe wino kolorowe:mrgreen:
http://images47.fotosik.pl/360/1e41344771ff7c88med.jpeg
o widzisz, i to jest super:D
nnie ma mnie tygodniami, po czym wracam, pojawiam się znikąd i siup, kielonek pełny w super towarzystwie:D
i ja sie dosiade...
ale z kawa :)
wlazłam na ławeczkę a tu taka miła niespodzianka- april- miło Cię widziec znowu
To ja stawiam Przewracalskiego, U-boot ( 50ml wódki zanurzonej w kuflu piwa) z 50ml curacoa. Mniam! Ale te ze słabszą głową niech lepiej uważają ;)
Miłe moje jeśli pozwolicie się dosiąść. Ja z kubkiem herbatki bo karmię, natomiast dziś nastąpił dzień, kiedy chusty chowam wysoko do szafy. Już się nie nosi:( Może latem jeszcze coś będzie chciał(oby),teraz leżą.
przyszłam w odwiedziny do Emerytek, z kawą
noszę ale w krzyżu mi chrupie ;) czyli ukryty emeryt jednak wychodzi